BACK TO
TOP
Profi

Η STIHL επεκτείνει την γκάμα της

Μετά από την είσοδο στην αγορά των επαναφορτιζόμενων ψαλιδιών μπορντούρας την άνοιξη του 2009, η Stihl παρουσιάζει  τέσσερα νέα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα στην κατηγορία των 36V.

Η STIHL επεκτείνει την γκάμα της

1
0

Το αλυσοπρίονο MSA 160 C-BQ, τα θαμνοκοπτικά FSA 65 και FSA 85 και τον φυσητήρα BGA 85 παρουσίασε η Stihl στην κατηγορία των 36V. Τα επαναφορτιζόμενα αυτά μηχανήματα χαρακτηρίζονται από λειτουργική σχεδίαση και εξαιρετική εργονομία ενώ η ισχύς του κινητήρα παρέχει στους επαγγελματίες κορυφαία απόδοση και ικανοποιεί τις απαιτήσεις των περιστασιακών χρηστών.
Την γκάμα των επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων συμπληρώνει η Viking, μέλος του ομίλου Stihl. Η νέα πρόταση με μπαταρία από τη Viking για το 2011 είναι οι επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν ΜΑ 339 και ΜΑ 339 C, που είναι φορητές, αθόρυβες με μικρό βάρος, συμπαγές και ανθεκτικό πλαίσιο και ρύθμιση ύψους κοπής 5 επιπέδων.
Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Stihl σε τρεις κατηγορίες ισχύος AP 80, AP 120 & AP 160 είναι συμβατές με όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα Stihl και Viking. Μπορούν να φορτιστούν εκατοντάδες φορές χωρίς σημαντικές απώλειες της χωρητικότητας, με απουσία φαινόμενου μνήμης και ισχύ σταθερή σε όλη τη διάρκεια εργασίας.
Τα εν λόγω προϊόντα είναι διαθέσιμα από τον Φεβρουάριο του 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε: ANDREAS STIHL A.E.  Τατοϊου 307, Αχαρνές, τηλ. 210/8002528 και στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους Stihl και Viking σε όλη την Ελλάδα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία