BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά Projects

Μέγας Χορηγός του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Agrotica η Yara Ελλας

Με την παρουσίαση του μεγάλου χορηγού του συνεδρίου Yara Ελλάς από τον Γενικό της Διευθυντή Francesco Caterini, θα ανοίξει το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Agrotica με θέμα «Στοχεύοντας στην Αγροτική Ανάπτυξη. Η σύνδεση της επιστημονικής γνώσης με την παραγωγή».

Μέγας Χορηγός του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Agrotica η Yara Ελλας

2
0

Ο στόχος του διήμερου συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 1 και 2 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» είναι να ενημερωθούν αγρότες, γεωπόνοι και φοιτητές για θέματα που σχετίζονται με εναλλακτικές δενδρώδεις και άλλες καλλιέργειες, υδροπονικές καλλιέργειες, τη νέα ΚΑΠ και την επιχειρηματικότητα στην γεωργία

Παρών θα είναι και η Yara International όπου με κύριου ομιλητές τους Wilson Goto και Torre Frogner, θα ενημερώσουν τους παρευρισκομένους για μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της γεωργίας, τη σημαντικότητα της σωστής διαχείρισης του αρδευτικού νερού. Η ενημέρωση αυτή έρχεται σε συνέχεια της επένδυσης που κάνει η Yara πάνω στην εξεύρεση πρακτικών λύσεων και εργαλείων λήψεως αποφάσεων, στην κατεύθυνση της υρδολίπανσης σε άμεση συσχέτιση με τις ανάγκες θρέψεις των καλλιεργειών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία