Bραβείο καινοτομίας στο Κίελτσε για τον μοχλό ErgoSteer απέσπασε η Fendt

Κοινοποίηση:

του Βασίλη Σοφού

Η Fendt απέσπασε δύο βραβεία κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκθεσης αγροτικών μηχανημάτων AgroTech στο Kielce της Πολωνίας, με το πρώτο, εκείνο για το μοχλό ErgoSteer, να ξεχωρίζει.

Βραβείο καινοτομίας για το joystick ErgoSteer αλλά και ένα βραβείο για το καλύτερο περίπτερο έλαβε η Fendt κατά τη διάρκεια της έκθεσης AgroTech στο Kielce της Πολωνίας. Οι αποδοτικές και αυτόνομες λύσεις για τις γεωργικές επιχειρήσεις ήταν στο επίκεντρο της έκθεσης.

«Τα γεωργικά μηχανήματα γίνονται ολοένα και πιο πολύπλοκα και, ως εκ τούτου, απαιτούν υψηλές δεξιότητες και συγκέντρωση από τους οδηγούς. Γι’ αυτό ζητούν λύσεις που ελαφρύνουν σημαντικά τον φόρτο εργασίας τους.

Το joystick ErgoSteer της Fendt μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων γρήγορα και εύκολα και συμβάλλει στην απλοποίηση της εργασίας με τον εμπρόσθιο φορτωτή ή των εργασιών σε γωνιακές περιοχές, για παράδειγμα, γι’ αυτό και χαίρομαι που λάβαμε το βραβείο για το joystick διεύθυνσης», λέει ο Tomasz Szczesny, Business Manager της Fendt Πολωνίας.

«Το πρόσθετο βραβείο για το περίπτερο της εμπορικής έκθεσης αποτελεί επίσης μεγάλη αναγνώριση», συνέχισε ο ίδιος. Το προαιρετικό joystick Fendt, ErgoSteer, διευκολύνει τους γρήγορους ελιγμούς στροφής, κατευθύνει με ακρίβεια και εξοικονομεί χρόνο. Αναπτύχθηκε ειδικά ως λύση-κιτ για μετεγκατάσταση και για εργασίες που απαιτούν μεγάλο αριθμό κινήσεων, όπως εργασίες με εμπρόσθιο φορτωτή.

Η κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων τίμησε κατά τη διάρκεια της έκθεσης το joystick διεύθυνσης ErgoSteer της Fendt και στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι πρόκειται για ένα «βραβείο για μια λύση που διευκολύνει τους ελιγμούς για τον οδηγό, κατευθύνει με ακρίβεια και εξοικονομεί χρόνο».

Τέλος, μια ελκυστική και μοντέρνα εκθεσιακή οθόνη ξεχωρίζει σε μεγάλες εμπορικές εκθέσεις. Ειδικά για αυτή την έκθεση, η ομάδα της Fendt Poland δημιούργησε ένα νέο, καινοτόμο σχέδιο για το περίπτερο της έκθεσης, το οποίο προσέλκυσε την προσοχή με πολύχρωμες προβολές και φυσικά σχήματα όπως φύλλα, μια σύλληψη που ανταμείφθηκε με το αντίστοιχο βραβείο.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Ο όμιλος AGCO και η John Deere σκοράρουν στις πωλήσεις τρακτέρ Ευρώπης

Η Γαλλία ενίσχυσε τη θέση της ως η μεγαλύτερη αγορά τρακτέρ στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας 35.665 (+2,3%) από τα περίπου 140.000 νέα τρακτέρ που ταξινομήθηκαν πέρυσι. Η AGCO κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό τρακτέρ (20.243) στις τρεις πρώτες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ η John Deere πιάνει κορυφή στη Γαλλική αγορά.

Προτεινόμενα