Απέσπασε iF Design Award η πανίσχυρη ναυαρχίδα Quadtrac 715 της Case IH

Κοινοποίηση:

Τα πρακτικά οφέλη για τους χειριστές αλλά και ο συνολικά ελκυστικός σχεδιασμός που προσφέρουν τα ανανεωμένα Case IH Quadtrac 715 δεν ξέφυγαν από την έμπειρη ματιά της επιτροπής του διεθνούς διαγωνισμού «iF Design Award», με το καινοτόμο τρακτέρ να τιμάται με το αντίστοιχο βραβείο.

Στα χαρακτηριστικά του αναβαθμισμένου μοντέλου περιλαμβάνονται μια νέα γρίλια εισαγωγής αέρα για βελτιωμένη ψύξη, βελτιωμένος φωτισμός LED για καλύτερη ορατότητα και ένα ηλεκτρικά λειτουργικό καπό για ευκολότερη πρόσβαση με σκοπό τη συντήρηση. Ο σχεδιασμός του τρακτέρ συμβάλλει στη μεγαλύτερη δύναμη έλξης και στη βελτιωμένη προστασία του εδάφους μέσω του μεγαλύτερου αποτυπώματος. Το Quadtrac 715, η νέα ναυαρχίδα της σειράς τρακτέρ της Case IH, εισάγει μια τολμηρή νέα εμφάνιση, ενώ προσφέρει και τη μεγαλύτερη ιπποδύναμη.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Απριλίου

 

Τα βραβεία iF Design Awards, τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 1954, αναγνωρίζονται ως ένας από τους πιο αξιοσέβαστους διαγωνισμούς σχεδιασμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία του σχεδιασμού προϊόντων σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες καταναλωτικών και εμπορικών προϊόντων.

Περίπου 10.800 συμμετοχές από 72 χώρες υποβλήθηκαν για τα βραβεία του 2024 και το Case IH Quadtrac 715 ήταν νικητής στην κατηγορία με τίτλο «Βιομηχανικά Μηχανήματα», μετά από μια απαιτητική διαδικασία επιλογής σε δύο μέρη, που επιβλέπεται από παγκοσμίως αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες σχεδιασμού από όλο τον τομέα.

Στα προϊόντα που θεωρείται ότι συνδυάζουν καινοτόμο στυλ και αισθητική με βελτιωμένη λειτουργικότητα απονέμεται η «σφραγίδα» iF, αναγνωρίζοντας τα οφέλη τους για τους πελάτες και αναγνωρίζοντας παράλληλα το ρόλο της βιομηχανίας του σχεδιασμού.

Η σχεδίαση του νέου Quadtrac 71 ξεχωρίζει από τα καθιερωμένα μοντέλα της σειράς Quadtrac, υπογραμμίζοντας όχι μόνο τη μεγαλύτερη ελκτική δύναμη του τρακτέρ αλλά και την ικανότητά του να επιτυγχάνει ακόμη υψηλότερα πρότυπα προστασίας του εδάφους μέσω του μεγαλύτερου αποτυπώματός του.

Η σχεδίαση έχει επίσης πρακτικά οφέλη: το καπό ενσωματώνει νέες γρίλιες εισαγωγής αέρα για την ψύξη του μεγαλύτερου, υψηλότερης απόδοσης κινητήρα FPT Cursor 16L TST 15,9 λίτρων και διαθέτει νέο σχεδιασμό φωτισμού, με νέα φώτα δρόμου LED καθώς και νέους προβολείς εργασίας που παράγουν συνολική απόδοση πάνω από 76.000 lumens, παρέχοντας 11% μεγαλύτερη ισχύ φωτισμού. Η όμορφη σχεδίαση βελτιώνει και το καπό, το οποίο μπορεί να ανυψωθεί κατά 31% υψηλότερα για ευκολότερη πρόσβαση στο σέρβις, ενώ ανοίγει και κλείνει μέσω ενός ηλεκτρικού συστήματος.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

«Γεωργία ακριβείας παντού» το σύνθημα CNH και Intelsat για το νέο τους δίκτυο

Η συνεργασία της CNH και της Intelsat αναδεικνύει τη σημασία της αξιόπιστης συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο για τις σύγχρονες γεωργικές εργασίες, αξιοποιώντας τη δορυφορική τεχνολογία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων συνδεσιμότητας σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Προτεινόμενα

Σχεδιασμένη από τους αγρότες και για τους αγρότες, η νέα σειρά Case IH Quantum V/F

Tα νέα Case IH Quantum Stage V είναι µία σειρά ειδικών τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών, για οπωρώνες και αµπελώνες µε ονοµαστική ισχύ έως 120 ίππους και πλήρως αναβαθµισµένο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδιάστηκε µε βάση τις απαιτήσεις των δενδροκαλλιεργητών.

Mε 5 νέα μοντέλα και πλήθος βελτιώσεων η αναβαθμισμένη σειρά Quantum V/F της Case IH

Tα νέα Case IH Quantum Stage V είναι µία σειρά ειδικών τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών, για οπωρώνες και αµπελώνες µε ονοµαστική ισχύ έως 120 ίππους και πλήρως αναβαθµισµένο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδιάστηκε µε βάση τις απαιτήσεις των δενδροκαλλιεργητών