BACK TO
TOP
Profi

Η τεχνογνωσία της Massey Ferguson θα «θρέψει» τους Νέους Αγρότες της ΕΕ

Ένα βήμα πιο κοντά έρχεται η νέα γενιά γεωργικών μηχανημάτων με τους Νέους Αγρότες της Ευρώπης, μέσα από μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε η Massey Ferguson και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Νέων Αγροτών ( CEJA). Οι υπογραφές μπήκαν στο περιθώριο της φετινής Agritechnica.

Η τεχνογνωσία της Massey Ferguson θα «θρέψει» τους Νέους Αγρότες της ΕΕ

1
0
Μιλώντας κατά την τελετή υπογραφής, ο Ρίτσαρντ Μάρκουελ, αντιπρόεδρος της εταιρείας, δήλωσε ότι η συμφωνία αυτή φέρνει πιο κοντά τη νέα γενιά μηχανημάτων με τη νέα γενιά αγροτών. «Μόλις το 6% των αγροτών είναι κάτω από 35 χρονών.

 

Ως βιομηχανία πρέπει να αναπτύξουμε και να αναθρέψουμε αυτή τη νέα γενιά αγροτών. Η στενή σχέση που αναπτύσσουμε με την CEJA θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε να τεχνολογία και εξοπλισμό που χρειάζονται οι μελλοντικοί αγρότες για να παράγουν περισσότερα τρόφιμα από λιγότερη γη και πόρους. Θα επενδύσουμε στο μέλλον και ταυτόχρονα θα ενθαρρύνουμε περισσότερους νέους ανθρώπους να δουν τη γεωργία ως μια επαγγελματική, παραγωγική και συναρπαστική σταδιοδρομία».

 

Από την πλευρά του ο Ματέο Μπαρτολίνι, πρόεδρος της CEJA, τόνισε ότι η στήριξη του Βρετανού κατασκευαστή θα βοηθήσει τα 2 εκατομμύρια μέλη της οργάνωσης να αυξήσουν την παραγωγή τους, να βελτιώσουν τη βιωσιμότητά τους και να γίνουν πιο ανταγωνιστικά.

 

«Πρέπει να βρούμε τρόπους να βοηθήσουμε τους νέους να προοδεύσουν στη γεωργία και οι τρόποι αυτοί περιλαμβάνουν πρόσβαση στη γη, τα κεφάλαια και το δανεισμό και αντιμετώπιση των ζητημάτων της δύσκολης απόσβεσης των υψηλών επενδύσεων που απαιτούνται και την έλλειψη μακροπρόθεσμων προοπτικών.».



Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Agrenda του Σαββάτου, 23 Νοεμβρίου
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία