BACK TO
TOP
Profi

Πρώτη βόλτα στο χωράφι για τη σειρά ψεκαστικών "M" της John Deere

Το ντεμπούτο του στο χωράφι θα πραγματοποιήσει τον Ιούνιο, το νέο για το 2014, ρυμουλκούμενο ψεκαστικό σειράς Μ-700 της John Deere, στην αμερικανική έκθεση Cereals 2014 μπροστά σε πλήθος επισκεπτών.

Πρώτη βόλτα στο χωράφι για τη σειρά ψεκαστικών "M" της John Deere

2
0

Η σειρά Μ-700 έχει σχεδιαστεί ειδικά για φάρμες μέχρι 1900 στρεμμάτων σιτηρών, ελαιοκράμβης ή γραμμικών καλλιεργειών, ενώ ο αγρότης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δεξαμενές των 2.400, 3.200 και 4.000 λίτρων.

Τα μεγαλύτερα ψεκαστικά της σειράς M, τα Μ900, έχουν περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων δεξαμενών 5200 και 6200 λίτρων για μέγιστη απόδοση, και ανθεκτικές ατσάλινες μπούμες 24 έως 40 μέτρων.

Αμφότερες οι σειρές M700i και M900i είναι κατασκευασμένες για ISOBUS, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με το τρακτέρ και να εκμεταλλεύονται όλες της εφαρμογές της John Deere. Οι εφαρμογές αυτές περιλαμβάνουν τον υπολογιστή Tank Fill, ο οποίος βοηθάει τον χειριστή να υπολογίσει τη σωστή στιγμή να ξαναγεμίσει τη δεξαμενή πριν τον κάθε ψεκασμό. Επίσης διαθέσιμα είναι τα εργαλεία BoomTrac (αυτόματο ύψος μπούμας) και το λογισμικό επεξεργασίας εγγράφων FieldDoc. Ακόμα η σειρά M900i, προσφέρει εσωτερικό χειρισμό ακροφυσίου μέσα από τη καμπίνα, επιτρέποντας στο χειριστή να αλλάξει ακροφύσια εν κινήσει.

Η σειρά M αξιοποιεί τη δορυφορική τεχνολογία με τα εργαλεία Autotrac, για αυτόματο στρίψιμο, και GPS για το χειρισμό της μπούμας. Τέλος τα ψεκαστικά είναι εξοπλισμένα με την οθόνη χειρισμού ψεκασμού 1100, η οποία μπορεί να αντικατασταθεί με την GreenStar 1800.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία