BACK TO
TOP
Profi

Το Profi Ιουνίου αυτή την Παρασκευή με την Agrenda

Κάνει τις στροφές παιχνιδάκι το τρακτέρ της New Holland Τ4.95F που φιλοξενείται στην κεντρική δοκιμή του Profi Ιουνίου, που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 6 Ιουνίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda, «αναστατώνοντας» τους ελληνικούς οπωρώνες.

Το Profi Ιουνίου αυτή την Παρασκευή με την Agrenda

3
0

Μαζί του σημαντικά μοντέλα, που έρχονται για να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αγροτικών μηχανημάτων, όπως το συρόμενο χορτοκοπτικό Pöttinger Novacat S12, το οποίο απλώνει τα 11,2 μέτρα του στα βοσκοτόπια, η νέα σειρά τρακτέρ John Deere 7R, ο γρήγορος λιπασματοδιανομέας Amazone ZA-TS 4200 Profis Hydro αλλά και τα ATV ειδικά για αγροτική χρήση της Arctic Cat.

Στην ύλη του μοναδικού ελληνικού περιοδικού για αγροτικής τεχνολογίας περιλαμβάνεται αυτόν το μήνα μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Κωνσταντίνου Πασιούρα, διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας λιπαντικών Oilcompo, όπως και μια αναλυτική παρουσίαση της προετοιμασίας του ενσιρωτικού μηχανήματος για να είναι έτοιμο για το χωράφι.

Βέβαια η ύλη του Profi δεν περιορίζεται στις δοκιμές αλλά καλύπτει με ρεπορτάζ όλες τις επιχειρηματικές κινήσεις που διαμορφώνουν το προφίλ της ελληνικής αλλά και διεθνούς αγοράς. Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας, όσο και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Profi Ιουνίου, που έρχεται μαζί με την Agrenda την Παρασκευή 6 Ιουνίου.

Τα περιεχόμενα του Profi είναι τα εξής:

New Holland T4.95F        Σελίδα 14

Με εντυπωσιακή ακτίνα στροφής µόλις 2,9 µ. και πλάτος που φτάνει τα 1,4 µ., το T4,95 F της New Holland δίνει την εντύπωση ότι µπορεί να ελιχθεί ακόµα και µέσα σε ένα ασανσέρ. Υπερβολικό; Ίσως. Όπως και να ‘χει για χρήση σε οπωρώνες είναι ιδανικό...

Χορτοκοπτικό Pöttinger

Novacat S12

Με τα νέα S12, τα οποία τοποθετούνται στο πίσω µέρος του τρακτέρ, η αυστριακή Pöttinger αυξάνει µεν το πλάτος, µειώνοντας όµως το βάρος και εξασφαλίζοντας υψηλότερη απόδοση.

Κωνσταντίνος Ε. Πασιούρας, Oilcompo

Με τη συµπλήρωση 60 επιτυχηµένων χρόνων στο χώρο των λιπαντικών η ελληνική εταιρεία Oilcompo Ε.Κ. Πασιούρας ΑΕ εισβάλλει δυναµικά και στον αγροτικό χώρο.

 

Tαΐστρα RS Agrimix Evolution 40 

Αν σκεφτεί κανείς ότι οι αγελάδες χρειάζονται τάισµα καθηµερινά όλο τον χρόνο, υπάρχουν ελάχιστα µηχανήµατα που εργάζονται περισσότερο από το βαγόνι ανάµειξης. Εξετάζουµε το νέο τριαξονικό Agrimix Evolution των 40m³.

∆οκιµές µηχανηµάτων

Τρακτέρ New Holland T4.95F      14

Xoρτοκοπτικό Pottinger Novacat S12      20

Τρακτέρ John Deere Σειρά 7R    22

Λιπασµατοδιανοµέας Amazone ZA-TS 4200        24

ATV Arctic Cat    26

Κτηνοτροφικός εξοπλισµός 40

Tαΐστρα RS Agrimix Evolution     28

 

Τεχνικά

Προετοιµασία ενσιρωτικού µηχανήµατος           34

∆ορυφορικό σύστηµα πλοήγησης ΕΖ-Pilot           38

 

Συνέντευξη

Κωνσταντίνος Ε. Πασιούρας, Oilcompo 42

 

Κόσµος

Πασπαρτού σπαρτική από τη Monsanto              40

Από την Πενσυλβανία µε αγάπη...........................40

Παίζει µε όρια της λογικής η JD Exact Merge       41

Ολλανδικό δαιµόνιο στην πορεία στο δρόµο     41

Sports

F1: Εµφύλιος στη Mercedes        50

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία