BACK TO
TOP
Profi

Νέες συνεργασίες της Παύλος Ι. Κοντέλλης σε Καβάλα και Ξάνθη

Δύο νέες συνεργασίες εγκαινίασε πρόσφατα η Εταιρία ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. στην αντιπροσώπευση των μηχανημάτων NEW HOLLAND στη Βόρεια Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα στην Ελευθερούπολη Καβάλας και στην Ξάνθη.

Νέες συνεργασίες της Παύλος Ι. Κοντέλλης σε Καβάλα και Ξάνθη

9
0

Στην Ελευθερούπολη, την αντιπροσώπευση της NEW HOLLAND ανέλαβε ο Γιώργος Εμμανουηλίδης, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη γενιά αντιπροσώπου, μια και την δραστηριότητα την πρωτοξεκίνησε ο πατέρας του Δημήτριος το 1967. Πρόκειται για επιχείρηση με πολύχρονη παρουσία στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων , η οποία απολαμβάνει  της εμπιστοσύνης και του σεβασμού του αγροτικού χώρου της ευρύτερης περιοχής. Ο κύριος Εμμανουηλίδης πιστεύει ότι η επιλογή της NEW HOLLAND αποτελεί ένα βήμα μπροστά για τον ίδιο και την επιχείρησή του, μια και τα φημισμένα δενδροκομικά και αμπελουργικά τρακτέρ που διαθέτει, καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των αγροτών της περιοχής.

Στην Ξάνθη την αντιπροσωπεία της NEW HOLLAND ανέλαβε η Εταιρία «Υιοί Γ.Πετροδημόπουλοι Ο.Ε». Και εδώ έχουμε αντιπρόσωπο δεύτερης γενιάς, μια και ο πατέρας Γιώργος πρωτοξεκίνησε την δραστηριότητά του με τα γεωργικά μηχανήματα το 1971. Σήμερα, τα δύο αδέλφια Γιάννης και Παναγιώτης, έχουν αναπτύξει μια άρτια οργανωμένη επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορία και τεχνική υποστήριξη των γεωργικών μηχανημάτων. Γνωρίζουν άριστα τις ανάγκες του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου της περιοχής, έχουν σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους και δίκαια σήμερα θεωρούνται ως η πλέον οργανωμένη και εξειδικευμένη επιχείρηση γεωργικών μηχανημάτων στην Ξάνθη.

Οι δύο νέοι αντιπρόσωποι της NEW HOLLAND, ανέλαβαν παράλληλα και την αντιπροσώπευση των παρελκομένων που εισάγει και εμπορεύεται η θυγατρική Εταιρία της ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ, TERRA A.E. (KUHN, KVERNELAND, MX, TERRA).

Η επίσημη έναρξη των 2 συνεργασιών έγινε προ ημερών, μέσα σε γιορταστικό κλίμα και με την παρουσία μεγάλου αριθμού αγροτών, από όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία