BACK TO
TOP
Profi

Στο «φώς» οι πρώτες λεπτομέρειες της νέας σειράς Global της Massey Ferguson

H Massey Ferguson, του ομίλου AGCO, έβγαλε στη δημοσιότητα μερικές πρώτες εικόνες και πληροφορίες της νέας πρωτοποριακής σειράς τρακτέρ Global 60-130 ίππων που αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο έτος.

Στο «φώς» οι πρώτες λεπτομέρειες της νέας σειράς Global της Massey Ferguson

3
0

Υποστηριζόμενη από μια επένδυση ύψους πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια από τη μητρική εταιρία AGCO, και το αποτέλεσμα της έρευνας και ανάπτυξης που κράτησε πάνω από έξι χρόνια, η σειρά Global της Massey Ferguson είναι μια ολοκαίνουργια σειρά τρακτέρ 60-130hp που τελικά θα συναρμολογούνται σε πολλές εγκαταστάσεις παραγωγής και θα πωλούνται σε όλο τον κόσμο. 

"Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανάπτυξης νέων προϊόντων στην ιστορία της AGCO και είναι μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για την μάρκα Massey Ferguson. Σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη επέκταση στην γκάμα των τρακτέρ μας για πολλά χρόνια », σχολιάζει ο Richard Markwell, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος για την Ευρώπη/Αφρική/Μέση Ανατολή της Massey Ferguson. "Η Massey Ferguson διαθέτει άψογα διαπιστευτήρια για να ηγηθεί στο φιλόδοξο σχέδιο της σειράς Global με ασυναγώνιστη εμπειρία και γνώση του σχεδιασμού, της κατασκευής και της πώλησης τρακτέρ στις διεθνείς αγορές."

"Δεδομένου ότι η σύγχρονη γεωργία γίνεται όλο και πιο προκλητική και πεινασμένη για αποτελεσματική και σωστή εκμηχάνιση, τα εν λόγω τρακτέρ αποτελούν μια νέα πηγή δύναμης για την παγκόσμια γεωργία. Σχεδιασμένα από την αρχή για να πουληθούν σε όλο τον κόσμο, θα προσφέρουν μια σειρά από προδιαγραφές, επιλογές και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε πελάτες που δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος του κόσμου καλλιεργούν, " συνέχισε ο κ. Markwell.

Μια πολυεθνική ομάδα μηχανικών εργάστηκε σε ένα σχέδιο ξεκινώντας από λευκό χαρτί. Οι οδηγίες τους ήταν να πάρουν σαν βάση το κλασικό τρακτέρ και να το επανα-σχεδιάσουν από το μηδέν ενσωματώνοντας τις παραδοσιακές αρχές σχεδιασμού της Massey Ferguson για απλή, αξιόπιστη λειτουργία. Περίπου το 90% των εξαρτημάτων είναι εντελώς νέα. Περισσότερες από 36.000 ώρες δοκιμών σε εργαστήρια και χωράφια έχουν γίνει με πρωτότυπα μοντέλα στην Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική.

Σε ένα πρόγραμμα μοναδικό στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων, η ώθηση στην στρατηγικής της κατασκευής είναι να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ευέλικτο δίκτυο εργοστασίων ώστε μεγάλα τμήματα καθώς και πλήρη τρακτέρ να μπορούν να κατασκευαστούν και να συναρμολογηθούν ταυτόχρονα σε πολλά εργοστάσια της AGCO σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά Global της Massey Ferguson θα ξεκινήσει σταδιακά και θα ολοκληρωθεί στα επόμενα πέντε χρόνια. Τρακτέρ ανθεκτικά, αξιόπιστα, εύκολα στη λειτουργία και τη συντήρηση, θα είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις χωρίς πατάρι, με ημι-πατάρι, με πλήρες πατάρι και με καμπίνα. Το πρώτο μοντέλο της σειράς - το MF 4708 ισχύος 82hp  - θα παρουσιαστεί για την Αφρική αργότερα αυτό το έτος.

 «Η σειρά Global έχει σχεδιαστεί από έμπειρες ομάδες μηχανικών μας, κατασκευάζεται από μηχανήματα με τεχνολογία αιχμής και αυστηρότατους ελέγχους ποιότητας και υποστηρίζεται πλήρως στο χωράφι", προσθέτει ο κ. Markwell. «Αυτά τα τρακτέρ θα γίνουν τα μηχανήματα της επιλογής για τη νέα γενιά των αγροτών σε όλο τον κόσμο."

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία