BACK TO
TOP
Profi

Ελαφρύ πάτημα για όλα τα αγροτικά μηχανήματα με ελαστικά Galaxy

Ξεχωρίζουν με το πλήθος εφαρμογών τα αγροτικά ελαστικά Galaxy, προσφέροντας ελαφρύτερο αποτύπωμα στο χώμα, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία των καλλιεργειών.

Ελαφρύ πάτημα για όλα τα αγροτικά μηχανήματα με ελαστικά Galaxy

3
0

GALAXY TIRES

Τα  ελαστικά GALAXY πρωτοπορούν  στον τομέα των  τρακτέρ γεωργικής χρήσης.  Κατέχουν ηγετική θέση  στις καλλιέργειες σε σειρά  (κήπους, δενδροκομία, αμπελουργία, γήπεδα Golf )και σε καλλιέργειες που απαιτούν στενά ελαστικά radial.

Η μεγάλη σειρά των γεωργικών ελαστικών Galaxy  καλύπτει πολλές γεωργικές  εφαρμογές που περιλαμβάνουν γεωργικά τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, ρυμούλκες,  ψεκαστικά , χλοοκοπτικά, χορτοκοπτικά  και άλλα μηχανήματα.

Τα ελαστικά Galaxy προσφέρουν ελαφρύτερο πάτημα και  χαμηλότερη συμπίεση στο χώμα με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση  ζημιών στις καλλιέργειες. ΄Εχουν μεγαλύτερη έλξη και συμβάλλουν σε χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου. Καλύπτουν κάθε ανάγκη σε διαστάσεις ζαντών από 12 – 24 ίντζες.

Galaxy Tire and Wheel

Η “Galaxy Tire and Wheel” γεννήθηκε στην Αμερική το 1922. Με σκληρή δουλειά, καινοτομίες  και καλή φήμη, εξελίχθηκε σε ένα από τους μεγαλύτερους  ανεξάρτητους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο. Τα ελαστικά  Galaxy  ικανοποιούν όλες  τις ανάγκες των χρηστών και προτιμούνται σαν ελαστικά πρώτης τοποθέτησης από πολλές  βιομηχανίες γεωργικών τρακτέρ και μηχανημάτων.

ATG Alliance Tire company Ltd

Η ATG Alliance Tire company Ltd , με ιστορία στον χώρο κατασκευής ελαστικών από το  1950, απέκτησε την Galaxy το 2009. Σήμερα ο κύκλος εργασιών της ξεπερνάει τα 500 εκατομμύρια δολάρια. Οι δραστηριότητες της επεκτείνονται και στις 6 ηπείρους με παρουσία σε 120 χώρες. Απασχολεί 1200 εξειδικευμένους υπαλλήλους  και διαθέτει 2200 αντιπροσώπους που επιδιώκουν την τελειότητα και την ικανοποίηση των χρηστών.

Τα δύο τελευταία χρόνια προσέφερε στην αγορά 225 νέα προϊόντα, εφαρμόζοντας προγράμματα εξέλιξης προϊόντων που βασίζονται σε ενδελεχή τεχνολογική έρευνα στα ερευνητικά της κέντρα και τα αποτελέσματα από επιστάμενες  έρευνες  καταναλωτών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία