BACK TO
TOP
Profi

To πρώτο «παγκόσμιο» τρακτέρ από την MF

Με την υποστήριξη µιας επένδυσης µεγαλύτερης των 350 εκατ. δολαρίων από τη µητρική AGCO και των αποτελεσµάτων της έρευνας και ανάπτυξης που κράτησε πάνω από έξι χρόνια, η νέα σειρά Global της Massey Ferguson είναι µια ολοκαίνουργια σειρά τρακτέρ 60-130 ίππων, τα οποία θα συναρµολογούνται σε πολλές εγκαταστάσεις παραγωγής και θα πωλούνται σε όλο τον κόσµο µέσα στο 2014.

To πρώτο «παγκόσμιο» τρακτέρ από την MF

3
0
 «Αυτό είναι το µεγαλύτερο πρόγραµµα ανάπτυξης νέων προϊόντων στην ιστορία της AGCO και είναι µια εξαιρετικά σηµαντική εξέλιξη για τη µάρκα Massey Ferguson. Σηµατοδοτεί τη µεγαλύτερη επέκταση στην γκάµα των τρακτέρ µας για πολλά χρόνια», σχολίασε ο Richard Markwell, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύµβουλος για Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή της Massey Ferguson. «Η Massey Ferguson διαθέτει άψογα διαπιστευτήρια για να ηγηθεί στο φιλόδοξο σχέδιο της σειράς Global µε ασυναγώνιστη εµπειρία και γνώση του σχεδιασµού, της κατασκευής και της πώλησης τρακτέρ στις διεθνείς αγορές. ∆εδοµένου ότι η σύγχρονη γεωργία γίνεται όλο και πιο προκλητική και πεινασµένη για αποτελεσµατική και σωστή εκµηχάνιση, τα εν λόγω τρακτέρ αποτελούν µια νέα πηγή δύναµης για την παγκόσµια γεωργία. Σχεδιασµένα από την αρχή για να πουληθούν σε όλο τον κόσµο, θα προσφέρουν µια σειρά από προδιαγραφές, επιλογές και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε πελάτες που δεν έχει σηµασία σε ποιο µέρος του κόσµου καλλιεργούν» συνέχισε ο κ. Markwell

Μια πολυεθνική οµάδα µηχανικών εργάστηκε σε ένα σχέδιο ξεκινώντας από λευκό χαρτί. Οι οδηγίες τους ήταν να πάρουν σαν βάση το κλασικό τρακτέρ και να το επανα-σχεδιάσουν από το µηδέν ενσωµατώνοντας τις παραδοσιακές αρχές σχεδιασµού της Massey Ferguson για απλή, αξιόπιστη λειτουργία. Περίπου το 90% των εξαρτηµάτων είναι εντελώς νέα. Περισσότερες από 36.000 ώρες δοκιµών σε εργαστήρια και χωράφια έχουν γίνει µε πρωτότυπα µοντέλα στην Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη και την Αµερική

Σε ένα πρόγραµµα µοναδικό στον κλάδο των γεωργικών µηχανηµάτων, η ώθηση στην στρατηγικής της κατασκευής είναι να δηµιουργήσει ένα εξαιρετικά ευέλικτο δίκτυο εργοστασίων ώστε µεγάλα τµήµατα καθώς και πλήρη τρακτέρ να µπορούν να κατασκευαστούν και να συναρµολογηθούν ταυτόχρονα σε πολλά εργοστάσια της AGCO σε όλο τον κόσµο.
Η σειρά Global της MF θα ξεκινήσει σταδιακά και θα ολοκληρωθεί στα επόµενα πέντε χρόνια. Τρακτέρ ανθεκτικά, αξιόπιστα, εύκολα στη λειτουργία και τη συντήρηση, θα είναι διαθέσιµα σε εκδόσεις χωρίς πατάρι, µε ηµι-πατάρι, µε πλήρες πατάρι και µε καµπίνα. Το πρώτο µοντέλο της σειράς - το MF 4708 ισχύος 82 ίππων - θα παρουσιαστεί για την Αφρική µέσα στο 2014. Σηµειώνεται ότι τα µηχανήµατα της MF διαθέτει στην ελληνική αγορά η Εσκιάδης Μπαλοδήµος ΑΕ.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία