BACK TO
TOP
Profi

Εύκολη μετακίνηση από χωράφι σε χωράφι με τη σειρά C s-line της Pottinger

Εξετάσαμε πρώτα τα χτένια της σειράς C s-line της Pöttinger το 2010. Από τότε, υποβάλαμε το Top 852 σε μια πιο εκτεταμένη δοκιμή στο χωράφι και εδώ αναφέρουμε πώς τα πήγε σε μια σύνθετη εργασία σε περιοχή υψηλής παραγωγής χόρτου και, αργότερα κατά τη διάρκεια της σεζόν, σε μεγάλες θημωνιές με άχυρο όπου ο υδραυλικός έλεγχος ύψους του μηχανήματος ανέλαβε δράση. Όλα τα νέα είναι καλά; Όχι ακριβώς.

Εύκολη μετακίνηση από χωράφι σε χωράφι με τη σειρά C s-line της Pottinger

1
0

Τα μεγάλα χτένια είναι τα αγαπημένα των επιχειρήσεων που αναλαμβάνουν εργασίες ενσειρώματος και των αγροτών που ασχολούνται με την κτηνοτροφία. Υπάρχουν πολλές επωνυμίες για να επιλέξετε, αλλά αυτό κάνει ιδιαίτερα τα μοντέλα της σειράς C s-line της Pöttinger είναι το χαμηλό ύψος για την πορεία: 3,99μ. για το 825 C με τα δόντια στη θέση τους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κινείστε άνετα από χωράφι σε χωράφι.

Τα δύο μοντέλα της σειράς s-line —το 852 C και το 972 C— έχουν το πιο ευρύ φάσμα εργασίας στη σειρά πέντε μοντέλων με διπλό ρότορα της Pöttinger. Και τα δύο συνδέονται στο τρακτέρ με πείρους Cat II σε μια κεφαλή σε σχήμα ανάποδου U: Υπάρχει ένα σωστό στήριγμα για όλες τις σειρές όταν σταθμεύονται, μια καλή βάση και εύχρηστη υποστήριξη pto. Οι εύκαμπτοι σωλήνες είναι τοποθετημένοι μαζί και, όταν χρησιμοποιούνται, δεν έρχονται σε επαφή με την περιστρεφόμενη κεφαλή χάρη σε ένα ανθεκτικό στήριγμα.

Περισσότερα στο Profi Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί το Σάββατο μαζί με την Agrenda

 


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία