BACK TO
TOP
Profi

Aγώνας αντοχής 130 ωρών για τη Landini

Με οδηγό τον αστέρα του ποδόσφαιρου Τζιανλούκα Ζαμπρότα, ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου ο αγώνας αντοχής «Landini 130 ώρες», στα πλαίσια των εορτασμών για τα 130 χρόνια της μάρκας τρακτέρ Landini, με το τρακτέρ που δοκιμάζεται να είναι ένα 7-215.

Aγώνας αντοχής 130 ωρών για τη Landini

5
0

Έτσι ο κινητήρας πρέπει να δουλεύει ασταμάτητα για 130 ώρες, και για κάθε χιλιόμετρο που θα καλύπτει το τρακτέρ, 1 ευρώ θα δίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τεχνικές στάσεις επιτρέπονται μόνο για το γέμισμα του ρεζερβουάρ και την αλλαγή του οδηγού- ένας για κάθε ώρα οδήγησης». Μέσα στους πιλότους του event βρίσκονται άτομα από 14 διαφορετικές χώρες, ανάμεσά τους δημοσιογράφοι του αγροτικού χώρου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και αθλητές όπως ο προαναφερθείς Ζαμπρότα.

Για να ενισχύσει το τρακτέρ γι’ αυτό το τεράστιο τεστ η Argo Tractors παραχώρησε τεχνικό προσωπικό που αποτελείται από ειδικούς που ανήκουν στις εταιρείες που συνεργάζεται η Argo για την κατασκευή του τρακτέρ. Πρώτα απ’ όλα από την FPT που παρέχει τον κινητήρα και την ZF που κατασκευάζει το κιβώτιο, ενώ παράλληλα η Rexroth-Bosch θα επιβλέπει τις εργασίες σε υδραυλικό και ηλεκτρονικό επίπεδο.

Το βάρος των ελαστικών XeoBib πέφτει στην Michelin, και η Denso θα επιβλέπει την καλή λειτουργία του κλιματισμού μέσα στην καμπίνα. Τέλος η Grammer, θα είναι υπεύθυνη για το κάθισμα το οποίο έχει ειδικές αναρτήσεις που αναγνωρίζει το βάρος του οδηγού και αυτόματα ρυθμίζει το σύστημα των αναρτήσεων για την καλύτερη αντιμετώπιση κραδασμών και δονήσεων.

Με τη σειρά τους χάρης το ρεζερβουάρ καυσίμων και AdBlue, το τεχνικό προσωπικό της Adam Pumps έχει την ευθύνη να εξασφαλίζει πως μέχρι το Σάββατο 11 Οκτωβρίου που τελειώνει το event, όλα θα βαίνουν καλώς από πλευράς ανεφοδιασμού.

Τέλος έρχεται ο όγδοος και ο πιο σημαντικό χορηγός. H Marchesi De’ Frescobaldi, στη λήξη του event θα προσφέρει το κρασί στους συμμετέχοντες.

Μέχρι το πρωί πάντως της 10ης Οκτωβρίου όλα βαίνουν καλώς σύμφωνα με το facebook της Landini, με την εταιρεία να ενημερώνει πως απομένουν περίπου 30 ώρες για το τέλος του ταξιδιού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία