BACK TO
TOP
Profi

Βραβείο καινοτομίας για το μοναδικό σύστημα αισθητήρων HarvestLab της John Deere

Με το βραβείο καινοτομίας «Farm Business Cream Award 2014», διακρίθηκε το σύστημα αισθητήρων HarvestLab της John Deere, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους κριτές 8 ήταν και ο πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αγροτών (NFU), Meurig Raymond.

Βραβείο καινοτομίας για το μοναδικό σύστημα αισθητήρων HarvestLab της John Deere

8
0

Το σύστημα αισθητήρων HarvestLab για τα αυτοκινούμενα ενσιρωτικά 7080 και 8000 κέρδισε την κριτική επιτροπή, καθώς έχει τη μοναδική ικανότητα να μετράει ένα πλήρες φάσμα των συστατικών της καλλιέργειας για πρώτη φορά, γρήγορα και με ακρίβεια την ώρα που το μηχάνημα είναι εν κινήσει. Η γκάμα των συστατικών που μετράει περιλαμβάνει σάκχαρα, άμυλο, πρωτεΐνες, περιεκτικότητα σε ακατέργαστες ίνες, καθώς και ξηρά ύλη.

Σημειωτέων πως η John Deere είναι ο μόνος κατασκευαστής με ακριβές και εμπορικά διαθέσιμο τέτοιου είδους σύστημα, για τη μέτρηση των συστατικών καλαμποκιού και χόρτου σε πραγματικό χρόνο. Το HarvestLab, το οποίο τοποθετείται στον κοχλία εκφόρτωσης, λαμβάνει μετρήσεις 17 φορές το δευτερόλεπτο, ενώ παράλληλα μπορεί να αφαιρεθεί ώστε να χρησιμοποιηθεί ως φορητή μονάδα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία