BACK TO
TOP
Profi

Μεγαλύτερη ισχύ και οικονομία στα καύσιμα υπόσχεται η ανανεωμένη σειρά 6R της John Deere

Η John Deere έδωσε εικόνα των νέων μεγάλου σασί 6R τρακτέρ τα οποία είναι εξοπλισμένα με κινητήρες Stage IV, και σύμφωνα με την ίδια, χρησιμοποιούν λιγότερο AdBlue από τους ανταγωνιστές.

Μεγαλύτερη ισχύ και οικονομία στα καύσιμα υπόσχεται η ανανεωμένη σειρά 6R της John Deere

0
0

Τα μοντέλα 6175 χρησιμοποιούν έκδοση PVS του κινητήρα Deere, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με μεταβλητής γεωμετρίας τούρμπο, ενώ τα 6195 και 6215 έχουν την έκδοση PSS, που χρησιμοποιεί μεταβλητής και στάνταρ γεωμετρίας τούρμπο. Όπως επίσης και με εξωτερικής ψύξης EGR, DOC και SCR τα οποία πάνε την πίεση εγχύσεως από 2.000 στα 2.500 για καλύτερη αυτονομία καυσίμου. Ενώ οι κινητήρες Stage IIB χρησιμοποιούν φίλτρο ντίζελ που χρειάζεται σέρβις κάθε 5.000 με 6.000 ώρες, η έκδοση Stage IV αντέχει το διπλάσιο χρόνο. Τα διαστήματα service του κινητήρα ορίζονται πλέον στις 750 ώρες εργασίας, ρεκόρ για την κατηγορία του κινητήρα.

Όσον αφορά την οικονομία, η Deere υποστηρίζει πως έχει μειώσει την κατανάλωση diesel και AdBlue κατά 3%. Η δεξαμενή καυσίμων είναι 385 λίτρων ενώ υπάρχει αρκετός χώρος για να γεμίσει με 20 λίτρα Adblue. Η εξοικονόμηση καυσίμων είναι ανεβασμένη κατά 13% σε σχέση με τα παλιά μοντέλα, ενώ με το κιβώτιο AutoPower CVT, ο κινητήρας μπορεί να αφήσει λίγο γκάζι μόλις φτάσει τα 50 χλμ/ώρα, τα οποία πιάνονται στις 1.670 σ.α.λ.

Στο πίσω μέρος η Deere πρόφθασε τον ανταγωνισμό και πλέον μπορεί να προσφέρει έως και 6 πηνία. Επίσης οι βαλβίδες είναι οι ίδιες με αυτές που χρησιμοποιούν τα 7R/8R τρακτέρ, τα οποία έρχονται με μοχλό αποσυμπίεσης για ευκολότερη σύζευξη. Η 114 λίτρων/λεπτό αντλία είναι στάνταρ με μία 155 λίτρων/λεπτό να είναι προαιρετική.

Τα τρακτέρ που είναι εξοπλισμένα με το μπράτσο Command Arm, μέσω ενός χειριστηρίου μπορεί να τροποποιεί τις ρυθμίσεις των υδραυλικών. Επιπλέον το τέταρτος γενιάς τερματικό Command Center έχει παρόμοιο τρόπο χρήσης με τα περισσότερα smartphones. Η οθόνη αυτή είναι διαθέσιμη σε μεγέθη 175mm και 250mm.

Επίσης τα τρακτέρ είναι εξοπλισμένα με νέους ευρείας γωνίας καθρέφτες και πακέτα φωτισμού.

Τέλος όσον αφορά το πότε θα μπει το νέο κιτ κινητήρων και στα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς 6R, η Deere κρατάει τα χαρτιά της κλειστά προς το παρόν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία