BACK TO
TOP
Profi

Την άφιξη της οικογένειας Explorer γιόρτασε η Same στο Τρεβίζο της Ιταλίας

Σε μία λαμπερή εκδήλωση στις 10 Νοεμβρίου με πάνω από 500 επισκέπτες, ανάμεσά τους και η Agrenda, στο Τρεβίζο της Ιταλίας, η Same παρουσίασε στο εργοστάσιο που βγήκε το πρώτο της τρακτέρ, την πλήρως ανανεωμένη σειρά Explorer, παρουσία του «κορυφαίου σχεδιαστή οχημάτων του αιώνα» Giorgetto Giugiaro.

Την άφιξη της οικογένειας Explorer γιόρτασε η Same στο Τρεβίζο της Ιταλίας

0
0

Οι τυχεροί που βρίσκονταν από νωρίς στο χώρο του εργοστασίου, μπορούσαν να επισκεφτούν τον χώρο του μουσείου της Same το οποίο φιλοξενούσε τρακτέρ από τη δεκαετία του 30’ και μετά, όπως και τιμητικές διακρίσεις της εταιρείας ανά τα χρόνια. Παράλληλα τους δόθηκε η δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους του εργοστασίου, όπου από εκεί βγαίνουν έως και 100 τρακτέρ Same, Deutz και Lamborghini την ημέρα.

Έπειτα, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου, με την ηγεσία της εταιρείας να παρουσιάζει την ανανεωμένη οικογένεια Explorer, η οποία περιλαμβάνει 11 μοντέλα από 80 έως 115,4 ίππους, ενώ επιπλέον έγινε συζήτηση για το επενδυτικό κλίμα στην Ιταλία και για το πώς τα ιταλικά προϊόντα και η βιομηχανία θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στη διεθνή αγορά.

Από ελληνικής πλευράς το παρόν έδωσαν στην εκδήλωση, ο διευθυντής πωλήσεων του τμήματος των τρακτέρ της Θεοχαράκης Α.Ε, Στέλιος Σταματίκος και οι αντιπρόσωποι της Same-Deutz Fahr, Νέτσος Ευάγγελος, Παντζάρης Χρίστος και Χριστοδούλου Θεόδωρος από Έδεσσα, Σέρρες και Λειβαδιά αντίστοιχα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία