BACK TO
TOP
Profi

Επίδειξη υποδειγµατικής λίπανσης στη Λάρισα

Επίδειξη υποδειγµατικής λίπανσης µε τη συνεργασία των εταιρειών Γ. Ι. Αντωνάκης Α.Ε. και Zamidis-Tractor GPS και την υποστήριξη του Profi, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγρότες και άλλοι επαγγελµατίες του αγροτικού χώρου απ’ όλη την Ελλάδα, µία ηλιόλουστη αλκυονίδα µέρα στις 22 Ιανουαρίου στον θεσσαλικό κάµπο, κάπου στο 6ο χλµ. Λάρισας -Φαρσάλων Το Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου μαζί με την Agrenda.

Επίδειξη υποδειγµατικής λίπανσης στη Λάρισα

6
0

Aπώλεια στην παραγωγή και συνεπακόλουθη οικονοµική ζηµιά, η οποία αυξάνεται ανάλογα µε το πόσο υψηλό είναι το κόστος της καλλιέργειας, µπορεί να προκαλέσει η λανθασµένη διασπορά των λιπασµάτων στο χωράφι, η οποία εξαρτάται τόσο από την τεχνολογία του µηχανήµατος που χρησιµοποιείται, όσο και από αστάθµητους παράγοντες.

Αυτό προκύπτει από σχετική έρευνα που παρουσίασε ο Γιάννης Αντωνάκης, αντιπρόσωπος της εταιρείας Amazone, ανοίγοντας την εκδήλωση της υποδειγµατικής λίπανσης που πραγµατοποιήθηκε στη Λάρισα και στην οποία χρησιµοποιήθηκε ένα πρότυπο σύστηµα ελέγχου της οµοιοµορφίας κατανοµής λιπάσµατος.

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στο Profi Φεβρουαρίου


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία