BACK TO
TOP
Profi

Νέα έκδοση σταθερού θαλάμου χορτοδετικής από την Kuhn

Βελτιωμένη ταχύτητα χορτοδεσίας, ποιότητα και απόδοση υπόσχεται η νέα έκδοση σταθερού θαλάμου χορτοδετική της Kuhn, FB 2135 ΜΚ ΙΙ. Η στρογγυλή αυτή χορτοδετική είναι διαθέσιμη με δύο διαφορετικούς ρότορες τροφοδοσίας (Optifeed ή Opticut 14), που όμως και οι δύο έχουν το ίδιο (2,3 μέτρων) πλάτος μαζέματος.

Νέα έκδοση σταθερού θαλάμου χορτοδετικής από την Kuhn

1
0

Η τελευταία αυτή έκδοση είναι εξοπλισμένη με το σύστημα παραλαβής Pendulum που μαζεύει τις πιο πυκνές σειρές χόρτου σε γρήγορες ταχύτητες, ενώ οι οδηγοί τροχοί με ρυθμιζόμενο ύψος έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν με ακρίβεια την παραλαβή ακόμα και στα πιο σκληρά εδάφη. Εξοπλισμένο με 14 ατσάλινους κυλίνδρους, η Kuhn λέει πως το σύστημα Powertrack προσφέρει αξιόπιστο ροτέισον στα δέματα με το ελάχιστο των στάσεων.

Το FB 2135 ΜΚΙΙ επίσης είναι εξοπλισμένο με υδραυλικό Powerlock στους κυλίνδρους των πίσω θυρών και η μονάδα εισροής προστατεύεται από έναν κυρίως PTO συμπλέκτη ο οποίος ενεργοποιείται αυτόματα αν υπάρξει κάποιο μπλοκάρισμα. Επιπλέον, ολόκληρο το έδαφος κοπής- συμπεριλαμβανομένων και των μαχαιριών- μπορεί να χαμηλώσει ώστε να επιτραπεί το καθάρισμα του μπλοκαρίσματος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία