BACK TO
TOP
Profi

Η Mueller Elektronik εμπλούτισε το χαρτοφυλάκιο με τα GPS με το Touch 800

H Muller-Elektronik ανακοίνωσε το νέο τερματικό ISOBus Touch 800 και το σύστημα παράλληλης καθοδήγησης Track-Guide III. Με τα δύο αυτά νέα συστήματα η Muller-Elektronik εμπλουτίζει τη σειρά των προϊόντων της και όπως φαίνεται η εταιρεία πλέον προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα τερματικών στην αγορά.

Η Mueller Elektronik εμπλούτισε το χαρτοφυλάκιο με τα GPS με το Touch 800

0
0
Η κατασκευή των Touch 800 και Track-Guide III βασίζονται στο 12’’ ISOBus τερματικό Touch 1200, όπως και η τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Στη νέα κατασκευή η Muller επικεντρώνεται στα συστήματα αφή, εξοπλίζοντάς τα με τεχνολογία αντίστασης σε γρατζουνιές και σκόνη, καθώς το φύλλο αφής είναι πίσω από προστατευτικό τζάμι ειδικά διαμορφωμένο για αγροτική χρήση

Επιπλέον, τα Touch800 και το Track-Guide III είναι εξοπλισμένα με 8 ιντσών TFT έγχρωμη οθόνη με ανάλυση 800x600. Το μέγεθος και η ευκρίνεια της οθόνης καθιστά τις πληροφορίες ευανάγνωστες. Το περιβάλλον του χρήστη, τα εικονίδια και το μενού πλοήγησης επίσης προέρχονται από το μόνιτορ Touch1200, εξασφαλίζοντας έτσι την εύκολη λειτουργία.

Σε σύγκριση με τα τελευταίας γενιάς τερματικά που χρησιμοποιούνται, το Touch800 και το Track-Guide III έχουν ορισμένα νέα χαρακτηριστικά. Ως εκ τούτου και τα δύο υποστηρίζουν τη λειτουργικότητα του Multi-Control που είχε παρουσιαστεί με το Touch1200 στην Agritechnica. Το Multi Control αποτελεί μία βελτιωμένη έκδοση του Task-Controller που επιτρέπει τον έλεγχο των περίπλοκων ISOBus μηχανημάτων, όπως για παράδειγμα μηχανήματα τα οποία χαρακτηρίζονται από πολλαπλές μονάδες ελέγχου και κυκλώματα ελέγχου. Δηλαδή ψεκαστικά με δύο μπούμες και κυκλώματα νερού ή κομπίνες με επιπλέον σποροκιβώτια για υγρό λίπασμα. Η τεχνολογία Multi-Control ρυθμίζει αυτά τα προϊόντα και μπορεί να τους διαχωρίσει ακόμα και τον ρυθμό εφαρμογής. Το σύστημα ολοκληρώνεται από το κομμάτι Multi Section-Control που χειρίζεται το GPS των ξεχωριστών μηχανημάτων. Κάτι τέτοιο αποτελεί καινοτομία στην αγορά.

Στο Touch800 και το Track-Guide III μπορούν να ενεργοποιηθούν επιπλέον εφαρμογές ή επίσης και το νέο αυτόματο σύστημα διεύθυνσης «Track-Leader Auto®», που παρουσιάστηκε πρόσφατα στα δοκιμαστικά χωράφια DLG.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία