BACK TO
TOP
Profi

Η Trelleborg σάρωσε τα βραβεία Καινοτομίας LAMMA 2015

Ένα ακόμη βραβείο προστέθηκε στην συλλογή της Trelleborg, μετά την κατάκτηση του βραβείου «Το καλύτερο νέο προϊόν (Περιβαλλοντολογικά)», στα φετινά βραβεία Καινοτομίας LAMMA 2015 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Trelleborg  σάρωσε τα βραβεία  Καινοτομίας LAMMA 2015

2
0

Η Trelleborg κατέκτησε το βραβείο με την καινοτόμο τεχνολογία της Προοδευτικής πρόσφυσης (Progressive Traction TM). Με την χορηγία του Ινστιτούτου Αγροτικών Τεχνολόγων – IagrE- το βραβείο αυτό αναγνωρίζει την εξαιρετική συμβολή της αγροτικής τεχνολογίας και των συναφών βιομηχανιών στην προστασία του περιβάλλοντος. Οι κριτές αναγνώρισαν και βράβευσαν την προοδευτική πρόσφυση γιατί  προστατεύει το περιβάλλον και αυξάνει την καρποφορία.

Το ελαστικό Trelleborg με την προοδευτική πρόσφυση, το οποίο παρουσιαζοταν σε κεντρικό σημείο του περιπτέρου της εταιρείας στην έκθεση LAMMA 2015, σχεδιάστηκε  και εξελίχθηκε ειδικά για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και τις επιδόσεις του ελαστικού χάριν στα διπλά του πτερύγια. Κατά την διάρκεια  των εργασιών στο έδαφος και σε διαφορετικούς χρόνους, τα διπλά πτερύγια απελευθερώνουν μεγαλύτερη πρόσφυση όπου και όταν απαιτείται. Τα διπλά πτερύγια προσφέρουν ακόμα στο ελαστικό την δυνατότητα ελαφρύτερου αποτυπώματος,  εξασφαλίζοντας καλύτερη κατανομή της πίεσης με το εξαιρετικά  φαρδύ αποτύπωμα. .

Ο Piero Mancinelli, R&D Director (Σύμβουλος Έρευνας και Ανάπτυξης) της εταιρείας Trelleborg Wheel Systems, σχολίασε : « Στην Trelleborg τηρούμε μια μακροχρόνια δέσμευση να βοηθούμε  την αγροτική κοινότητα να παράγει περισσότερα με λιγότερο κόστος. Η αναγνώριση της προοδευτικής πρόσφυσης  με ενθουσιασμό, αποτελεί  μαρτυρία για τις δυνατότητες  που προσφέρει στον επαγγελματία αγρότη να επιτυγχάνει μεγαλύτερη απόδοση και παραγωγικότητα με τον μέγιστο σεβασμό στο περιβάλλον.

Η μεγαλύτερη αγροτική έκθεση στο Ηνωμένο Βασ με τα βραβεία LAMMA εκπροσωπεί τα υψηλότερα επίπεδα τεχνολογικών καινοτομιών. Ως εκ τούτου , είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κερδίσαμε το βραβείο αντιμετωπίζοντας τόσο ισχυρό ανταγωνισμό.»

Τα βραβεία Καινοτομιών  LAMMA 2015 δόθηκαν στην έκθεση LAMMA 2015, την οποία επισκέφτηκαν περισσότεροι από 40,000 επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο και το εξωτερικό. Η μεγαλύτερη αγροτική έκθεση  LAMMA 2015 έγινε μεταξύ 22 και 23 Ιανουαρίου στην Ανατολική Αγγλία στο Peterborough.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία