BACK TO
TOP
Profi

Ακυρώνει περαιτέρω «άνοιγμα» στην Κίνα η Deutz

Στη συμφωνία με τον συνεργάτης της AB Volvo να μην προχωρήσουν στη σύμπραξη με το όνομα Deutz Engine (China) Co, Ltd. (DEC) ήρθε η Deutz AG, καθώς θεωρούν πως η ισχνή οικονομική κατάσταση στην αγορά της Κίνας δεν επιτρέπει τέτοιες κινήσεις προς το παρόν.

Ακυρώνει περαιτέρω «άνοιγμα» στην Κίνα η Deutz

1
0
Η ανακοίνωση πως θα προχωρήσουν στη σύμπραξη αυτή είχε δοθεί από τις δύο εταιρείες το Νοέμβριο του 2014, με τη Deutz να λέει συγκεκριμένα πως το «άνοιγμα» αυτό είναι μεγάλης στρατηγικής σημασίας για την εταιρεία. Ωστόσο τώρα οι δύο εταιρείες κάνουν πίσω, λέγοντας πως η κατάσταση της αγοράς στην Κίνα δεν είναι ενδεδειγμένη για επενδύσει

Όπως και να έχει, η Deutz συνεχίζει να λέει πως η κινεζική αγορά έχει μακροπρόθεσμα προοπτικές. «Παραμένει ο στόχος να χρησιμοποιήσουμε κινεζικές παραγωγικές μονάδες με σκοπό να ικανοποιήσουμε την τοπική ζήτησης από την AB Volvo και άλλους πελάτες στόχους, όμως προς το παρόν, θα επικεντρωθούν στη σύμπραξη Deutz Dalian Engine Co., Ltd. (DDE) στην ίδια χώρα», εξήγησε ο Dr. Helmut Leube, πρόεδρος του Διευθύνοντος Συμβουλίου της Deutz Ag.

Από το 2007, η Deutz και ο κατασκευαστικός όμιλος First Automotive Works (FAW) λειτουργούν από κοινού την Deutz (Dalian) Engine Co., Ltd στην περιοχή Dalian της Κίνας, όπου παράγονται 3 έως 8 λίτρων κινητήρες ντίζελ, κυρίως για την ντόπια αγορά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία