BACK TO
TOP
Profi

Το Profi Απριλίου αυτό το Σάββατο με την Agrenda

Τις λεπτομέρειες, τον τρόπος κατασκευής και τις καινοτόμες «πινελιές» πάνω στη νέα καλλιεργητική μονάδα Multicrop της Monosem η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το 2016, αποκαλύπτει το Profi Απριλίου, που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Απριλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda.

Το Profi Απριλίου αυτό το Σάββατο με την Agrenda

0
0
Μαζί του παρουσιάζεται ο «επαναστάτης» των τρακτέρ, το John Deere 7290R που επιμένει στο μηχανικό κιβώτιο e23, η ριζικά ανανεωμένη για τη σεζόν 2015 θεριζοαλωνιστική Claas Tucano 570, η σειρά M700 που φτάνει τους 170 ίππους της Kubota, ενώ επίσης παρουσιάζονται και εύκολοι τρόποι για την επισκευή μικρών βλαβών στα αεροκαθίσματα
Παράλληλα στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενείται συνέντευξη του διευθυντή του ισραηλινού ερευνητικού κέντρου Volcani, Βίκτωρ Αλχανάτη, ο οποίος δίνει την εικόνα για τις τελευταίες καινοτομίες πάνω στην αγροτική τεχνολογία και τα αποτελέσματα από τις πρόσφατες έρευνες πάνω στην άρδευση σε βαμβάκι και άλλες εκμεταλλεύσεις. Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ότι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας, όσο και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Profi Απριλίου, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 4 Απριλίου.

Αναλυτικά στο τεύχος Απριλίου του Profi:

John Deere 7290R µε κιβώτιο e23

Αν και τα µηχανικά κιβώτια φαίνεται να έχουν παλιώσει κάπως τον τελευταίο καιρό, καθώς οι κατασκευαστές βιάζονται να αποκτήσουν µια ολοκληρωµένη σειρά τρακτέρ µε CVT προς όφελος της οικονοµίας καυσίµου, υπάρχουν και οι «άπιστοι» όπως η John Deere.

Claas Tucano 570

Όταν η Claas παρουσίασε την Tucano το 2007, πολλοί άρπαξαν την ευκαιρία να αντικαταστήσουν την παλιά κοµπίνα τους µε το νέο µηχάνηµα, το οποίο εργάστηκε ακούραστα όλα αυτά τα χρόνια. Για τη σεζόν 2015, η δηµοφιλής οικογένεια υπέστη ριζική ανακαίνιση.

Kubota M7001

Μετά την εξαγορά της Kverneland το 2012, η Kubota δεν έκρυψε την πρόθεσή της να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην ευρωπαϊκή γεωργία, την οποία επιβεβαιώνει η παρουσίαση της νέας ολοκληρωµένης σειράς τρακτέρ M7001 130 έως 170 ίππων.

Αεροκαθίσµατα

Όταν τα καθίσµατα µε αερανάρτηση σταµατούν να δουλεύουν σωστά, φταίει συνήθως κάποιο µικρό εξάρτηµα που είναι ελαττωµατικό. Ας δούµε τι προτείνουν οι ειδικοί, ώστε οι µικροβλάβες να διορθώνονται εύκολα µε απλά καθηµερινά εργαλεία.

Περιεχόμενα

∆οκιµές µηχανηµάτων

Τρακτέρ John Deere 7290R----- σελ 10

Έξι ξηραντήρες στην Ολλανδία-----σελ 16

Τρακτέρ Kubota M7001-----σελ 22

Θεριζοαλωνιστική Claas Tucano 570-----σελ 24

Kτηνοτροφικός εξοπλισµός

Αυτόµατη σίτιση για µοσχαράκια-----σελ 28

Αγορά

Αφιέρωµα στα προϊόντα χορτοδεσίας-----σελ 32

Εργαστήριο

Επισκευή καθισµάτων µε αερανάρτηση-----σελ 36

Συνέντευξη

Βίκτωρ Αλχανάτης, Ινστιτούτο Volcani-----σελ 38

Αuto

Mitsubishi L200, 5η γενιά-----σελ 48

Sports

Προβληµατισµός στη Mercedes-----σελ 50

Μόνιµες στήλες

Editorial-----σελ 3

News-----σελ 6

Εταιρικά Νέα-----σελ 44

Τιµοκατάλογοι-----σελ 52

Πωλήσεις τρακτέρ-----σελ 59

Χρήσιµα-----σελ 60

Μεταχειρισµένα-----σελ 62

Επιστολές αναγνωστών-----σελ 65

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία