BACK TO
TOP
Profi

Νέα ψεκαστικά John Deere στην έκθεση Cereals τον Ιούνιο

Ένα νέο υψηλών προδιαγραφών συρόμενο ψεκαστικό 4400 λίτρων αναμένεται να κυκλοφορήσει η John Deere στην έκθεση Cereals 2015 που πραγματοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία 10-11 Ιουνίου.

Νέα ψεκαστικά John Deere στην έκθεση Cereals τον Ιούνιο

2
0

 Το μοντέλο R944i που θα βρίσκεται στο περίπτερο της αμερικανικής εταιρείας, μαζί με τη νέα Σειρά M, μεσαίων προδιαγραφών όπως το M944(i), σημαίνει πως η John Deere προσφέρει πλέον μία ευρύτερη σειρά προδιαγραφών και ρυθμίσεων με την επιλογή χειροκίνητων, ημι-αυτόματων και αυτόματων ψεκαστικών.

Τα τελευταία μοντέλα προσφέρουν τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά όπως οι μεγαλύτερες σειρές ψεκαστικών M και R των 6.200 λίτρων, όμως με μικρότερη δεξαμενή. Και οι δύο εκδόσεις έχουν την ίδια χαμηλού προφίλ δεξαμενή και χαμηλού κέντρου βάρος για μέγιστη σταθερότητα κάτω από όλες τις συνθήκες ψεκασμού. Παράλληλα το σύστημα στροφής των αξόνων παρέχει ακριβές πάτημα στα κεφαλάρια με σκοπό τη μείωση της φθοράς στους τροχούς.

Ισχυρές, διπλών εμβόλων αντλίες αποδίδουν 560 λίτρα/λεπτό για γρήγορο αυτόματο γέμισμα και ψεκασμό. Μία προαιρετικά διαθέσιμη φυγόκεντρη αντλία δίνει ώθηση στην απόδοση, φτάνοντάς τη στα 700 λίτρα/λεπτό.

Επίσης με τα μηχανήματα αυτά θα είναι διαθέσιμη και μία μεγάλη γκάμα από ισχυρές ατσάλινες μπούμες, από 24 έως 30 μέτρα (διπλό-αναδιπλούμενη) και 24 με 40 (τριπλό – αναδιπλούμενη).

Προαιρετικές «έξυπνες» λύσεις για περισσότερη ακρίβεια και απόδοση ψεκασμού περιλαμβάνονται στην BooTrac, το αυτόματο σύστημα ρύθμισης ύψους της μπούμας, στην επανακυκλοφορία της πίεσης και στο AutoDilute.

Η πλήρη σειρά των R900 και M900 ψεκαστικών θα αντικαταστήσει την προηγούμενη Σειρά συρόμενων μοντέλων 800, των οποίων η παραγωγή θα σταματήσει αργότερα μέσα στο 2015.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία