BACK TO
TOP
Profi

Η JCB ανακοίνωσε την δωρεά ύψους ενός εκατομμύριου δολαρίων στο σεισμόπληκτο Νεπάλ

Η JCB υποστηρίζει την προσπάθεια ανακούφισης στο λαό του Νεπάλ που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς, με τη δωρεά, εκσκαφέων και γεννητριών ηλεκτρικού ρεύματος, αξίας περίπου $1 εκατομμύρια.

Η JCB ανακοίνωσε την δωρεά ύψους  ενός εκατομμύριου δολαρίων  στο σεισμόπληκτο Νεπάλ

0
0
Δέκα Φορτωτές-εκσκαφείς τέθηκαν στη διάθεση αμέσως στο στρατό του Νεπάλ και εργάζονται τώρα στις περιοχές που επλήγησαν  από την καταστροφή,  που άφησε πάνω από 5.000 άνθρωποι νεκρούς και 10.000 τραυματίες.  

Ο Πρόεδρος της JCB κύριος  Bamford δήλωσε: "είναι συγκλονιστικό να βλέπουμε τις καταστροφές, τις εκτεταμένες ζημιές και την καταστροφή που προκάλεσε αυτός ο σεισμός. Εξ ονόματος της JCB, εκφράζω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους όσους επηρεάζονται από αυτή τη φυσική καταστροφή.  Η JCB θα συνεχίσει να βοηθά την κυβέρνηση του Νεπάλ με κάθε δυνατό τρόπο.» 

Από την  JCB παρέχονται εκσκαφείς μέσω της εταιρείας  MAW Pvt Ltd, στο Νεπάλ. Οι  γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας θα παραδοθούν από το εργοστάσιο της JCB Ινδίας στο Δελχί , για να βοηθήσουν τις πληγείσες κοινότητες .

Οι Φορτωτές-εκσκαφείς JCB έχουν σταλθεί  για να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αρχών στο  έδαφος στον απόηχο του σεισμού 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, τα μηχανήματα θα χρησιμοποιηθούν στις  προσπάθειες ανασυγκρότησης.  

Η JCB έχει μια μακρά ιστορία παροχής βοήθειας σε χώρες που πλήττονται από μεγάλες φυσικές καταστροφές, παρέχοντας μηχανήματα και γεννήτριες  αξίας 500.000 δολάρια στις Φιλιππίνες όταν τις χτύπησε ο τυφώνας  Haiyan το 2013. Δωρεά μηχανημάτων υπήρξε επίσης  όταν σεισμοί χτύπησαν στην Αϊτή το 2010, στην Κίνα το 2008 και στη Νότια Ινδία, Σρι Λάνκα και την Ινδονησία το 2004 μετά το τσουνάμι .

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία