BACK TO
TOP
Profi

Η «νύχτα-μέρα» από τη νέα συνεργασία της Deutz-Fahr

Το πρώτο τρακτέρ της αγοράς που θα είναι εξοπλισμένο με πακέτο φωτισμού LED τελευταίας γενιάς, έφερε η συνεργασία των εταιρειών Deutz-Fahr και Hella, με το μοντέλο 7250 Warrior να έχει πλέον την υψηλότερη απόδοση φωτός σε ολόκληρη την αγορά αγροτικών μηχανημάτων.

Η «νύχτα-μέρα» από τη νέα συνεργασία της Deutz-Fahr

1
0

 Συγκεκριμένα, το βραβευμένο Deutz-Fahr 7250 Warrior, που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην έκθεση SIMA 2015 στο Παρίσι, εξοπλίστηκε με τη Μονάδα 70 Led, Τέταρτης γενιάς της Hella, που αποτελείται από 3 υψηλής απόδοσης μικροτσίπ LED, ισχύς 2.475 lumens (μονάδα την δύναμη του φωτός) καταναλώνοντας μόλις 30 βατ ενέργειας.

Παράλληλα το τρακτέρ Warrior, είναι εξοπλισμένο με ένα ιδανικό μίγμα, στενών, μακρινών και με έξτρα πλάτος μονάδων φωτισμού, οπότε το φως διαχέεται με τον ίδιο τρόπος σε ολόκληρο το πεδίο εργασίας όπου χρειάζεται.

Τα LED αυτά απαιτούν 12 ή 14ων βολτ παροχή και έχουν ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας, ώστε να αποφεύγονται οι βλάβες και η υπερθέρμανση.

Το Deutz-Fahr 7250 Warrior αποτελεί ένα περιορισμένης έκδοσης τρακτέρ, το οποίο προσφέρεται σε μαύρο χρώμα, έχει δερμάτινα καθίσματα και εξοπλισμό που του δίνει ισχύ 263 ίππων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία