BACK TO
TOP
Profi

Με το πακέτο Blue Power το Τ6.160 της New Holland

Τρακτέρ που έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζουν την αποτελεσματική εργασία στο χωράφι με το στυλ και την οικονομία καυσίμου προτείνει στους Έλληνες αγρότες η New Holland με το Τ6.160 της κεντρικής δοκιμής αυτού του μήνα να κλέβει τις εντυπώσεις και με τον σβέλτο τετρακύλινδρο κινητήρα του.

Με το πακέτο Blue Power το Τ6.160 της New Holland

3
0

Μαζί του στις σελίδες του διπλού τεύχους του Profi Ιουλίου-Αυγούστου παρελαύνουν το πάντα σύγχρονο αυτοκινούμενο ψεκαστικό Alpha Motion  EVO Eco Drive της Hardi, ο πανίσχυρος τηλεσκοπικός φορτωτής Claas Scorpion 7055, η υψηλής ιταλικής τεχνολογίας και αισθητικής χορτοδετική Vicon RV 5216, αλλά και η πρωτοποριακή μονού ρότορα θεριζοαλωνιστική Rostselmash Torum 760, που... έσπασε το εμπάργκο και κατηφόρισε από τη Ρωσία στα χωράφια της Γερμανίας για μια εφ' όλης της ύλης δοκιμή.

Φυσικά από αυτό το τεύχος του Profi δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παρουσιάσεις νέων τρακτέρ όπως το Lamborghini Strike αλλά και το Zetor Crystal, αλλά και το success story μιας οικογενειακής γαλακτοκομικής εκμετάλλευσης, η οποία είδε την παραγωγή γάλακτός της να αυξάνεται αμέσως μετά τη μετακόμιση του κοπαδιού των Holstein σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ότι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας, όσο και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Profi , που έρχεται μαζί με την Agrenda την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία