BACK TO
TOP
Profi

Με νέο «καθαρό» κινητήρα το Puma 240CVX

Κατευθείαν από το εργοστάσιο του Αγίου Βαλεντίνου της Αυστρίας και στα χέρια της ομάδας του Profi, πέρασε το ανακαινισμένο μοντέλο της σειράς Puma 240CVX της Case IH, το οποίο φοράει «καθαρότερο» κινητήρα και με τους 240 ίππους του καλπάζει αποκλειστικά στις σελίδες του Profi Σεπτεμβρίου.

Με νέο «καθαρό» κινητήρα το Puma 240CVX

4
0
Μαζί του, στο Profi Σεπτεμβρίου, τις εντυπώσεις κλέβουν το μέλος της νέας γενιάς κτηνοτροφικών τρακτέρ, Massey Ferguson Dyna-4, με ενσωματωμένο φορτωτή και σύγχρονο εξοπλισμό χειριστηρίων, ο σβέλτος καλλιεργητής Vaderstad ζευγαρωμένος με δισκοσβάρνα Rollex, το νέο μοντέλο John Deere 6155 που φτάνει στην Ελλάδα τον Γενάρη αλλά και η εξέλιξη του σβολοκόπτη Zirkon 10 της Lemken, Zirkon 12. Από το Profi αυτού του μήνα, δεν θα μπορούσε να λείπει αναλυτικό ρεπορτάζ για τις πληρωμές στα Σχέδια Βελτίωση και την εξέλιξη των επενδυτικών προγραμμάτων, όπως και για τον τρόπο με τον οποίο τα «δαχτυλίδια αγροτικών μηχανημάτων» και οι συνεργασίες βρίσκουν λύσεις για τη βιωσιμότητα των μικρών εκμεταλλεύσεων. Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ότι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας, όσο και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Profi, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

ΠεριεχόμεναMassey Ferguson Dyna-4: Το 5600 της Massey είναι µέλος της νέας γενιάς κτηνοτροφικών τρακτέρ που εξοπλίζονται µε τεχνολογία αιχµής, όπως για παράδειγµα ο ενσωµατωµένος φορτωτής και τα χειριστήρια µπούµας πάνω σε τζόιστικ. Το 5613 των 123 ίππων είναι στο επίκεντρο της δοκιµής του µήνα..

Βαγόνι ενσιρώµατος Claas Cargo 8400: Η ειδικός στην κατασκευή εξοπλισµού συγκοµιδής, Claas, δεν κατασκευάζει µόνο υψηλής ιπποδύναµης αυτοκινούµενα βαγόνια ενσίρωσης. Αυτή τη φορά έκανε το «θαύµα» της µε το ανατρεπόµενο βαγόνι ενσιρώµατος Cargo 8400..

Τρακτέρ Case IH Puma 240 CVX: Η πιο πρόσφατη σειρά τρακτέρ της Case IH που εξοπλίστηκε µε κινητήρα προδιαγραφών Stage IV, είναι η Puma. Έχουµε λοιπόν το προνόµιο να κάνουµε µία αποκλειστική βόλτα µε το νέο «καθαρότερο» µοντέλο 240 CVX..

Σβολοκόπτης Lemken Zirkon 12: Οι σβολοκόπτες της Lemken µε δυνατότητα αναδίπλωσης µέσω υδραυλικού συστήµατος, είναι οι πρώτοι που κάνουν τη µετάβαση από το Zirkon 10 στο 12. Εξετάσαµε αν µία αλλαγή στα νούµερα κάνει τη διαφορά..

Επενδύσεις∆αχτυλίδια αγροτικών µηχανηµάτω

∆οκιµές µηχανηµάτωνΤρακτέρ Massey Ferguson 5613 Dyna-4
Καλλιεργητής Väderstad Swift SW 440
Τρακτέρ Deutz Fahr Agrotron 6 Cshift
Τρακτέρ Case IH Puma 240 CVX Stage IV
Σβολοκόπτης Lemken Zirkon 12
Τρακτέρ John Deere 6155R
Ανατρεπόµενο βαγόνι Claas Cargo 840
Kτηνοτροφικός εξοπλισµόςΝέα σχέδια κατασκεύης τάφρων ενσιρώµατος
Πλατφόρµα αρµέγµατος γρήγορης εξόδο

ΑutoKubota RTV - X900 UTV

SportsΡαντεβού στη Μόντσα στις 6 Σεπτεµβρίου
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία