BACK TO
TOP
Profi

Φρέσκο από την παραγωγική γραμμή της Case, δοκιμάζουμε το νέο Puma CVX

Πριν ακόµα προλάβει να στεγνώσει η µπογιά του από το εργοστάσιο του Αγίου Βαλεντίνου της Αυστρίας, το Profi εξασφάλισε µία αποκλειστική δοκιµή µε το φρέσκο µοντέλο της σειράς Case IH Puma 240 CVX, το οποίο αναβαθµίστηκε µε κινητήρα προδιαγραφών Stage IV, κιβώτιο CVT και µε πλήρως αναδιαµορφωµένη καµπίνα, µέσα στην οποία νιώθεις πιλότος.

Φρέσκο από την παραγωγική γραμμή της Case, δοκιμάζουμε το νέο Puma CVX

4
0
Eίναι γεγονός ότι έχει πέσει πολύ δουλειά τον τελευταίο καιρό στους κατασκευαστές από τις απαιτήσεις για κινητήρες Stage IV στα πλαίσια των νέων κανονισµών ρύπων. Τα «γεννητούρια» της Case IH σε αυτήν την προσπάθεια έφεραν τη νέα σειρά Puma CVX, η οποία όπως λέει η ίδια είναι τα πιο καθαρά τρακτέρ που έχει κατασκευάσει ποτέ στο εργοστάσιό της στο St Valentin της Αυστρίας

Εποµένως, τι άλλαξε; Η σειρά CVX Stage IV έχει µόνο ένα τρακτέρ λιγότερο και ορισµένες προσαρµογές στην απόδοση, είτε στην ονοµαστική είτε στη µέγιστη, ή στην απόδοση µε ώθηση. Αυτές είναι οι βασικές διαφορές της σειράς. Για τις τροποποιήσεις σε µεµονωµένες προδιαγραφές επικεντρωνόµαστε στο 240 CVX, αν και πολλές από τις λεπτοµέρειες -η καµπίνα, τα συστήµατα άνεσης, ο φωτισµός- αφορούν σε άλλες οµάδες µοντέλων CVX και powershift που είναι συµβατά µε Stage IV.

Περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου μαζί με την Agrenda.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία