BACK TO
TOP
Profi

Νέα μοντέλα Claas στις «Ανοιχτές Πόρτες» της Γ. Χίγκας

Μοναδική ευκαιρία για την ενημέρωση αγροτών και συνεργατών της, την πραγματοποίηση εμπορικών συμφωνιών, αλλά και τη βελτίωση των ισχυρών δεσμών συνεργασίας που έχει αναπτύξει και διατηρεί με συνεργάτες μέσα και έξω από την Ελλάδα, αποτέλεσε, για ακόμη μια χρονιά, η εκδήλωση «Ανοικτές Πόρτες 2015» της εταιρείας Γ. ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε., που πραγματοποιήθηκε, 11-13 Σεπτεμβρίου.

Νέα μοντέλα Claas στις «Ανοιχτές Πόρτες» της Γ. Χίγκας

0
0
Για τρεις ημέρες, από τις 11 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της εταιρείας, στο 9ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, αποτέλεσαν τον χώρο συνάντησης κι ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων, μεγάλου αριθμού αγροτών, από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας και άλλων χωρών, καθώς και τεχνικών μεγάλων εταιριών Γεωργικών Εφοδίων, για τις τεχνολογικές εξελίξεις κι όχι μόνο στον πρωτογενή τομέα.

Η προσέλευση του κόσμου, όπως αναφέρεται από την εταιρεία, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την επιτυχία της καθιερωμένης ως ετήσιας εμπορικής ενημερωτικής και πολιτισμικής συνάντηση της Γ. ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Στη διάρκεια του τριημέρου ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση νέων μοντέλων ελκυστήρων της Claas, και ειδικότερα των σειρών 4,6 και 8, ενώ παράλληλα οργανώθηκαν και ενημερωτικές ημερίδες με ειδικά θέματα. Πιο συγκεκριμένα:

  • 1η ημέρα : Καλλιεργητικές φροντίδες, Λίπανση και Φυτοπροστασία της Ελαιοκαλλιέργειας, με ειδικές εισηγήσεις από στελέχη των εταιριών COMPO EXPERT και BASF και της Γ. ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε
  • 2η ημέρα : Καλλιέργεια Σιτηρών : Ολοκληρωμένες λύσεις για τη Θρέψη τη Φυτοπροστασία και την Παραγωγικότητα των σιτηρών, με την εφαρμογή νέων επιστημονικών δεδομένων, με ειδικές εισηγήσεις από στελέχη της εταιρίας ΑΓΡΟΓΝΩΣΗ ΕΠΕ και της Γ. ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε
  • 3η ημέρα : Παρουσίαση των νέων μοντέλων ελκυστήρων της CLAAS, των σειρών 4,6 και 8

Επιπλέον τα στελέχη των εταιριών της Γ. ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε., παρουσίασαν τις δραστηριότητες, της εταιρίας στους τομείς των ειδικών μηχανημάτων της Claas και άλλων Συνεργατών της εταιρίας, για τη γεωργία και την κτηνοτροφία, και τις νέες δραστηριότητες της εταιρείας, στους τομείς της Αξιοποίησης και Επεξεργασίας των Γεωργικών Προϊόντων και των Γεωργικών Εφοδίων, με στόχο την μεγάλη ποιοτική παραγωγή των καλλιεργειών.

«Οι « Ανοιχτές Πόρτες 2015» της Γ. ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε., στη δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία στη Χώρα μας, ήταν μια αισιόδοξη συνισταμένη, αγροτών, τεχνικών και εμπόρων. Κυρίαρχη πεποίθηση αναδείχθηκε, πως η οργάνωση, η μελετημένη και εντατική προσπάθεια και η αξιοποίηση των ειδικών μηχανημάτων και εργαλείων που παρουσιάστηκαν, σε συνδυασμό με την ορθολογική χρήση των κατάλληλων για κάθε περίπτωση εφοδίων, αποτελούν διέξοδο σε κάθε δυσκολία και εγγύηση για τη μεγάλη παραγωγή ποιοτικών γεωργικών προϊόντων.», αναφέρεται από τον όμιλο Χίγκα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία