BACK TO
TOP
Profi

Πρώτη θυγατρική για την Amazone στην Κίνα

Την πρώτη της θυγατρική στην Κίνα, άνοιξε η κατασκευάστρια εταιρεία παρελκόμενων, Amazone, με το όνομα «Amazone Agricultural Machinery (Tianjin) Co. Ltd», η οποία προορίζεται για να ικανοποιήσει την ασιατική ζήτηση σε λιπασματοδιανομείς και ψεκαστικά.

Πρώτη θυγατρική για την Amazone στην Κίνα

2
0

Οι εγκαταστάσεις της εταιρεία βρίσκεται στο Tianjin, μισή ώρα από το Πεκίνο, και το παρόν στα εγκαίνια έδωσε ο Δρ. Ζούστους Ντρέιερ, διευθύνων σύμβουλος της Amazone, ο Άντρεας Χέμεγιερ, διευθυντής πωλήσεων και ο Κιμ Νίλσεν, που θα διευθύνει τη θυγατρική.

Η νέα εταιρεία θα χρησιμοποιείται ως βάση για τις πωλήσεις και το σέρβις της εταιρείας, όμως την ίδια στιγμή, θα παρέχει τη δυνατότητα συναρμολόγησης των μηχανημάτων τοπικά. Το κτίριο της έχει έκταση 3.000 τμ, και αντιπροσωπεύει μία συνολική επένδυση ύψους περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Προς το παρόν η ζήτηση για μηχανήματα Amazone στην Κίνα είναι αρκετά θετική, καθώς έχει δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο «πακέτο», από εξοπλισμό άροσης και σπαρτικές έως λιπασματοδιανομής και ψεκαστικά. Οι σπαρτικές όπως και ολόκληρη η σειρά λιπασματοδιανομέων ZA, έχουν ήδη πουλήσει πάνω από το μέσο όρο.

Τώρα, προέχει η παγίωση της νέας αυτής βάσης ως ένα σημείο πώλησης που θα στηρίζεται από το διεθνές δίκτυο αντιπροσώπων, με σκοπό να μεγαλώσει ακόμα παραπάνω στο μέλλον. Μεσοπρόθεσμα, η Amazone σκοπεύει να καταφέρει διψήφιο νούμερο τζίρου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία