BACK TO
TOP
Profi

Ανώτερη παντού η νέα γενιά λιπασματοδιανομέων ΖΑ-V Amazone

Η µακρά παράδοση στο άπλωµα του λιπάσµατος που έχει να επιδείξει η γερµανική Amazone δεν θα µπορούσε παρά να συνεχιστεί µε ένα αντάξιο της φήµης της µοντέλο όπως ο ολοκαίνουργιος ZA-V 2000. Ο νέος λιπασµατοδιανοµέας, που παρουσιάστηκε στη SIMA 2015, µπαίνει στο χωράφι µε την καινοτόµα µονάδα απλώµατός του.

Ανώτερη παντού η νέα γενιά λιπασματοδιανομέων ΖΑ-V Amazone

2
0

ρώτα, ας δούµε τα σηµαντικά στατιστικά στοιχεία. Τα νέα µοντέλα ZA-V της Amazone διατίθενται µε χοάνη χωρητικότητας από 1.700 λίτρα έως 4.200 λίτρα και, ανάλογα µε αυτή τη χωρητικότητα, η γερµανική εταιρεία προσφέρει µια ποικιλία από διαφορετικούς σκελετούς σύνδεσης. Έναν σκελετό Cat II «Super» για ωφέλιµο φορτίο έως 3.200 κιλά ή έναν Cat III «Ultra» για φορτίο έως4.500 κιλά.

Ωστόσο, το νέο σύστηµα διανοµής είναι εκείνο που θα τραβήξει την περισσότερη προσοχή. Η µονάδα του ZA-V παρέχει κατά 20% µεγαλύτερο πλάτος διανοµής σε σύγκριση µε τους διανοµείς δύο δίσκων των ανταγωνιστών και λειτουργεί µηχανικά µε pto 540 σ.α.λ., συµπλέκτη τριβής και προστασία από την υπερφόρτωση. Οι δίσκοι περιστρέφονται µε ταχύτητα 720 σ.α.λ
Περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου μαζί με την Agrenda
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία