BACK TO
TOP
Profi

Στη Νίκαια με το Zetor Tractor Show

Με πρωταγωνιστή το πανίσχυρο νέo Zetor Crystal 160, το πρώτο τρακτέρ με εξακύλινδρο κινητήρα στον κατάλογο του Τσέχου κατασκευαστή, πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου στη Νίκαια η τρίτη εκδήλωση του Zetor Tractor Show. Το Profi Exclusive Νοεμβρίου, που κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda ταξίδεψε εκεί και κατέγραψε στις 100 σελίδες του, τον παλμό της φαντασμαγορικής εκδήλωσης.

Στη Νίκαια με το Zetor Tractor Show

5
0
Στο ίδιο τεύχος του Profi έρχεται και η εντυπωσιακή τριπλή δοκιμή των τρακτέρ Claas Axion 850, Fendt 828 Vario και John Deere 7290R, που βγαίνουν κατευθείαν από το χωράφι, για να μπουν στο δυναμόμετρο του DLG, αλλά και η ανανεωμένη σειρά μηχανικών σπαρτικών Amazone Cirrus, η χορτοδετική New Holland RB 180 AS. Φυσικά το διπλό «χτύπημα» της Deere στις σπαρτικές με την εξαγορά των Monosem και Precision Planting δεν θα μπορούσε να λείπει από το τεύχος Νοεμβρίου του μοναδικού ελληνικού περιοδικού αγροτικής τεχνολογίας, όπως και ένα αναλυτικό αφιέρωμα στις εκθέσεις Agritechnica και Agrotica με πλήρες ρεπορτάζ.

Παράλληλα ένα μεγάλο αφιέρωμα στον έλεγχο λειτουργίας των ψεκαστικών μηχανημάτων και στις εξετάσεις για το πιστοποιητικο ορθής χρήσης φυτοπροστατευτικών, που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα, όπως και για τις νέες υποχρεώσεις των αγροτών στον τομέα της φυτοπροστασίας, συμπληρώνουν την πλούσια ύλη του νέου τεύχος του Profi

Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ότι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας, όσο και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Profi Exclusive, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία