BACK TO
TOP
Profi

Πήρε το γονίδιο από πολλές εταιρείες και πλέον κάνει καριέρα, το McCormick X7

Το γεγονός ότι η νέα σειρά McCormick X7 αποτελεί την τέλεια µόστρα για το χωράφι δεν µπορεί κανείς να το αµφισβητήσει, όπως και το ότι οι µηχανικοί της Argo έβαλαν τα δυνατά τους ενσωµατώνοντας στο νέο τρακτέρ ποιοτικά χαρακτηριστικά από εταιρείες, όπως οι FPT, Bosch, ZF και Carraro. ∆οκιµάζουµε το X7.460 Pro Drive, για να δούµε πώς συνδυάζονται όλα αυτά τα χαρακτηριστικά

Πήρε το γονίδιο από πολλές εταιρείες και πλέον κάνει καριέρα, το McCormick X7

2
0

Αρκεί άραγε ένα ωραίο σασί για να κάνει ένα τρακτέρ «καριέρα»; Περνώντας άµεσα στον σταθµό δοκιµής του Profi η τετρακύλινδρη ναυαρχίδα X7.460 των 118kW/160 ίππων, θα µας δώσει τα διαπιστευτήριά της. Παράλληλα πρέπει να σηµειωθεί ότι, παρόλο που οι βασικοί «παίκτες» της κατηγορίας δουλεύουν µε µοντέλα που διαθέτουν πιο σύγχρονους κινητήρες Stage IV, η McCormick παρουσίασε µια δυνατή συλλογή Stage IIIB. Πράγµατι, διαθέτει αρκετούς κινητήρες X7 από την FPT Industrial που θα κρατήσουν έως το τέλος του 2016, οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν στους Ιταλούς ένα µικρό πλεονέκτηµα ως προς την τιµή που θα φτάνει το τρακτέρ στο χωράφι.

Ρίχνοντας µια µατιά στα στοιχεία του φυλλαδίου, η µονάδα FPT 4,5 λίτρων µε 4 κυλίνδρους έχει ονοµαστική ισχύ 118kW/160 ίππων στο X7.460 και µετά φτάνει τους 122kW/166 ίππους. Παρέχοντας τη λειτουργία ώθησης Power Plus, το πράσινο φως δείχνει αύξηση απόδοσης στους 129kW/175 ίππους για την εργασία pto και µε πορεία στο δρόµο.

Η πλήρης παρουσίαση, στο Profi Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου μαζί με την Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία