BACK TO
TOP
Profi

Οικονομικό, αξιόπιστο και εργαλείο γενικής χρήσης, το 6195Μ της John Deere

Ως µία ελκυστική εναλλακτική λύση απέναντι σε µερικά πιο πολύπλοκα στη χρήση και συνάµα πιο ακριβά τρακτέρ, παρουσιάζει η John Deere την ανανεωµένη Σειρά 6Μ, που αποτελεί ένα εργαλείο γενικής χρήσης για κάθε χωράφι, αγρόκτηµα, δενδροκαλλιέργεια αλλά και επαρχιακό δρόµο.

Οικονομικό, αξιόπιστο και εργαλείο γενικής χρήσης, το 6195Μ της John Deere

3
0

Τα νέα τρακτέρ της σειράς 6M εκτελούν µε την ίδια ευκολία διάφορες εργασίες όπως ελαφριά ή βαριά άρoση, φροντίδα σοδειάς και εργασίες σε λιβάδια µε PTO, ειδικές καλλιέργειες ή εργασίες µε φορτωτή. Το 6195Μ αποτελεί το «κορυφαίο» µοντέλο της σειράς, µε µέγιστη ισχύ 205 ίππων (97/68 EC) και το µεγαλύτερο µεταξόνιο των 2.800 χλστ. Είναι εξοπλισµένο µε κινητήρα 6,8 λίτρων, PowerTech και ικανοποιεί τους αυστηρούς κανονισµούς εκποµπών Φάσης IV, χρησιµοποιώντας ένα σύστηµα διπλής τουρµπίνας, στο οποίο ο υπερσυµπιεστής VGT πολλαπλασιάζει την πίεση που δηµιουργείται από µία τουρµπίνα σταθερού πτερυγίου. Αυτή η διάταξη σε σειρά ενισχύει την ισχύ και µειώνει τις εκποµπές.

Αναλυτική η παρουσίαση του John Deere 6195M, στο Profi Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί μαζί με την Agrenda το Σάββατο 30 Ιανουαρίου

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία