BACK TO
TOP
Profi

Αν σταθείς δίπλα του θα καταλάβεις ένα Fendt 1050

Εξοπλισμένο με έναν θηριώδη κινητήρα 500 ίππων, απόβαρο 14 τόνων και τροχούς ύψους 2,35 μέτρων, το νέο Fendt Vario 1050 αποτελεί το πρώτο τρακτέρ μαζικής παραγωγής με αυτή την ισχύ, το οποίο οργώνει 50.000 στρέμματα, για να αποδείξει αν τελικά η «δύναμη» συνδυάζεται και με «μυαλό», όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Profi Μαρτίου που κυκλοφορεί το Σάββατο 5 Μαρτίου μαζί με την Agrenda, το πρώτο συμβατικό τρακτέρ 500 ίππων είναι Fendt.

Αν σταθείς δίπλα του θα καταλάβεις ένα Fendt 1050

4
0
Στο ίδιο τεύχος και στην κεντρική δοκιμή τρακτέρ η νέα γενιά Puma της Case IH, αντιπροσωπεύεται από το μοντέλο 175 CVX, που εξοπλίστηκε με κινητήρα Stage IV προφέροντας περισσότερη οικονομία αλλά και δύναμη σε διάφορες αγροτικές εργασίες.

Μαζί μια εντυπωσιακή συγκριτική δοκιμή δύο μοντέλων της Grimme, που καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα «κουπάκια ή ιμάντας» στη φύτευση πατάτας αλλά και μία παρουσίαση του νέου επί ελληνικού εδάφους λιπασματοδιανομέα της Bogballe M2W Base και της σπαρτικής MS 8230 MaterMacc που υπόσχεται σταθερό βάθος σε κάθε έδαφος.

Στην στήλη των αυτοκινήτων του νέου Profi που κυκλοφορεί μαζί με την Agrenda, το πιο αστεράτο βαν της αγοράς, το Vitο της Mercedes-Benz αποκαλύπτει την εμμονή του στην τελειότητα.

Παράλληλα μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του μεγαλοστέλεχους της Claas, Paolo Tencone, δίνει στοιχεία για τα μελλοντικά σχέδια της γερμανικής εταιρείας επί ελληνικού εδάφους.

Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας, όσο και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Profi, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 5 Μαρτίου.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία