BACK TO
TOP
Profi

Εταιρεία ψεκαστικών εξαγόρασε η John Deere

Εξαγορά της αμερικανικής εταιρείας ψεκαστικών Hagie Manufacturing από τον όμιλο John Deere.

Εταιρεία ψεκαστικών εξαγόρασε η John Deere

3
0

Με βάση τον τρέχοντα σχεδιασμό η Hagie Manufacturing θα συνεχίσει να παράγει ψεκαστικά μηχανήματα στην περιοχή Κλάριον της Αιόβα, όπου και είναι η έδρα της, και οι πωλήσεις και οι υπηρεσίες της θα ενσωματωθούν στο κανάλι παγκόσμιας διανομής της Deere τους επόμενους 15 μήνες, όπως ανακοίνωσαν στελέχη της John Deere στις 30 Μαρτίου.

Η κοινοπραξία αυτή θα επιτρέψει στη John Deere να έχει μια πιο ευρεία γκάμα με ψεκαστικά μηχανήματα και εξοπλισμό ακριβείας για τους πελάτες της, ενώ την ίδια ώρα η Hagie Manufacturing θα μπορέσει να προσεγγίσει περισσότερους πελάτες μέσω του δικτύου πωλήσεων της Deere.

«Ο υψηλής ακριβείας ψεκαστικός εξοπλισμός είναι μια νέα αγορά για την Deere. Η εξειδίκευση και η πείρα της Hagie θα επιτρέψει στη John Deere να παρέχει στους πελάτες της λύσεις ακριβείας, διευρυνοντάς έτσι τις δυνατότητες εφαρμογής των θρεπτικών συστατικών στις καλλιέργειες», δήλωσε ο Τζον Μάι, πρόεδρος αγροτικών λύσεων και επικεφαλής πληροφοριών της Deere.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το 2015 η John Deere είχε ανακοινώσει ότι θα εξαγοράσει την εταιρία δεδομένων για τη γεωργία ακριβείας Climate Corporation και την Monosem, τον ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά για μηχανήματα ακριβείας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία