BACK TO
TOP
Profi

Ανανεωμένες ριζικά οι θεριζοαλωνιστικές Τ και W της John Deere μπαίνουν στη σεζόν

Τίποτα δεν µένει για πολύ καιρό ίδιο και οι µηχανικοί της John Deere, ακολουθώντας κατά γράµµα αυτή την κλασική ρήση, ανασχεδίασαν σχεδόν εξ ολοκλήρου τις σειρές θεριζοαλωνιστικών Τ και W. Το αν αυξήθηκε η απόδοση κατά 15% όπως λένε οι Αµερικανοί, θελήσαµε να το διαπιστώσουµε δοκιµάζοντας στον τελευταίο θερισµό κριθαριού ένα µοντέλο T670i 397 ίππων µε έξι διατάξεις τινάγµατος άχυρου.

Ανανεωμένες ριζικά οι θεριζοαλωνιστικές Τ και W της John Deere μπαίνουν στη σεζόν

3
0

Με εξαίρεση την καµπίνα, όλα τ’ άλλα θα τα αλλάξουµε, είπαν οι άνθρωποι της John Deere, και έτσι κι έγινε. Η νέα γενιά θεριζοαλωνιστικών T έχει ανανεωθεί ριζικά αποτελώντας δείγµα της δουλειάς που έχουν κάνει οι Αµερικανοί ώστε να βρίσκονται ένα σκαλί πάνω από τον ανταγωνισµό. Ας δούµε όµως πώς διαµορφώνεται η νέα αυτή γενιά µηχανηµάτων, που αναµένεται να πιάσουν χωράφι τη φετινή σεζόν.

Όπως µπορεί να µαντέψατε, τα νέα µοντέλα αποκτούν νέους κινητήρες για να συµβαδίζουν µε τους κανονισµούς περί εκποµπής καυσαερίων Stage IV. Ο κινητήρας PowerTech στο T670i αποδίδει 292kW/397 ίππους µε µέγιστη ισχύ 335kW/455 ίππους (συν 14kW/19 ίππους). Η Deere λέει ότι η µονάδα SCR δεν θα χρησιµοποιεί περισσότερο από 1-3% AdBlue.

Περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο στις 2 Απριλίου μαζί με την Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία