BACK TO
TOP
Profi

Με επιδεξιότητα δίνει λύσεις σε μεγάλες δρεπανιές η χορτοδετική της Kuhn FB 3135

Σε όλες τις εκθέσεις αγροτικών µηχανηµάτων, η Kuhn έχει πάντα κάτι νέο να παρουσιάσει, γι’ αυτό και δεν προχωρά σε «τυµπανοκρουσίες» κάθε φορά που λανσάρει µια καινούργια ιδέα. Ωστόσο η χορτοδετική σταθερού θαλάµου FB 3135 φαίνεται να αξίζει ειδικής αναφοράς, καθώς οι Γάλλοι µηχανικοί που τη δηµιούργησαν έχουν ξεπεράσει σε επιδεξιότητα την «κληρονοµιά» από την εξαγορά του Kverneland Group

Με επιδεξιότητα δίνει λύσεις σε μεγάλες δρεπανιές η χορτοδετική της Kuhn FB 3135

3
0

Tα καλύτερα σηµεία του νέου FB περιλαµβάνουν το συλλεκτικό τύµπανο, το σύστηµα τεµαχισµού, τη µονάδα τοποθέτησης διχτυού, τον αισθητήρα για την πίσω πόρτα και τις επιλογές χειριστηρίων ελέγχου, τα οποία έχουν νέο στάιλινγκ.

Για να αποφευχθεί η σύγχυση, ας αρχίσουµε από το µπροστινό µέρος του 3135 και ας φτάσουµε στο πίσω. Τα κιβώτια ταχυτήτων προέρχονται από το Comer, ενώ η ράβδος έλξης είναι ίδια µε αυτή που έχει το µοντέλο FB 2135. Στο ενισχυµένο συλλεκτικό τύµπανο πλάτους 2,30 µ. υπάρχουν πέντε σειρές δοντιών µε διάµετρο 6,5 χλστ., τα οποία βρίσκονται πάνω σε ένα αυλάκι µε τη µεταξύ τους απόσταση να είναι 61 χλστ.. Χαλαρώνοντας µια βίδα, το συλλεκτικό τύµπανο περιστρέφεται σαν εκκρεµές για καλύτερη πλευρική αιώρηση. Τα ελαστικά του είναι πνευµατικά και µπορούν να είναι σταθερά ή να περιστρέφονται. Το κύριο σηµείο σύνδεσης για το συλλεκτικό τύµπανο χορτοδετικής αποκτά λίγο επιπλέον µέταλλο.

Περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο στις 2 Απριλίου μαζί με την Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία