BACK TO
TOP
Profi

Εταιρείες ενοικιάσεως τρακτέρ

Με εντελώς νέο κινητήρα 2,5 λίτρων και «μπρατσωμένη» με ικανότητα ρυμούλκησης 3.500 κιλών, η νέα γενιά του Isuzu D-Max συνεχίζει επάξια το ιστορικό όνομα της εταιρείας, που γιορτάζει φέτος τα 100 της χρόνια, τα καλύτερα σημεία των οποίων παρουσιάζονται σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Απριλίου.

Εταιρείες ενοικιάσεως τρακτέρ

3
0
Στο ίδιο τεύχος και στην κεντρική δοκιμή του μήνα αυτή τη φορά στο μικροσκόπιο δεν μπαίνουν οι κινητήρες αλλά οι καμπίνες εννέα εκ των κορυφαίων κατασκευαστών τρακτέρ. Τελικά υπάρχει ο τέλειος αγροτικός «θρόνος» είναι η κυρίαρχη ερώτηση στην οποία τρεις διαφορετικοί δοκιμαστές δίνουν τη δική τους απάντηση...

Μαζί, στο ίδιο τεύχος παρουσιάζονται τα ψεκαστικά Martignani, τα οποία υπόσχονται μείωση του κόστους της φυτοπροστασίας κατά 50% τουλάχιστον, η σχεδόν εξ ολοκλήρου ανανεωμένη θεριζοαλωνιστική της John Deere T670i και η πρέσα της Kuhn FB 3135, που υπόσχεται ποιοτικά δεμάτια και λύσεις στις μεγάλες δρεπανιές.

Παράλληλα στις σελίδες του Profi καταγράφεται η τάση των δημοπρασιών αγροτικών μηχανημάτων που πλέον πωλούνται και μέσα στην εγγύηση του κατασκευαστή, ενώ ως καλεσμένοι της Unitrack στο εργοστάσιο της JCB στη Μεγάλη Βρετανία αποκαλύπτουμε πώς το «Νησί» συνεχίζει να ζει τη δική τουβιομηχανική του επανάσταση.

Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας, όσο και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Profi, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 2 Απριλίου.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία