BACK TO
TOP
Profi

Στον «αέρα» το site των Same & Deutz Fahr

O επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να ενημερωθεί για τη γκάμα των προϊόντων των SAME & DEUTZ.

Στον «αέρα» το site των Same & Deutz Fahr

3
0

H Θεοχαράκης Α.Ε, επίσημος αντιπρόσωπος των κορυφαίων γεωργικών μηχανημάτων Same και Deutz Fahr στην Ελλάδα, δημιούργησε έναν ιστότοπο για τα προϊόντα των συγκεκριμένων οίκων, με μοντέρνο σχεδιασμό, πλούσιο περιεχόμενο αλλά και με μια πανεύκολη περιήγηση.

Κάνοντας κλικ στο www.samedeutz-fahr.gr, o επισκέπτης της ιστοσελίδας εκτός του ότι απολαμβάνει έναν μοντέρνο σχεδιασμό και εμφάνιση, μπορεί να ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια για τη γκάμα των προϊόντων των SAME & DEUTZ FAHR που περιλαμβάνει τόσο τρακτέρ όσο και θεριζοαλωνιστικές μηχανές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιήγηση στο www.samedeutz-fahr.gr  γίνεται πανεύκολα τόσο από  Η/Υ όσο και από οποιαδήποτε “έξυπνη” φορητή συσκευή (Smartphone, Tablet κ.α).  Επιπλέον, ο επισκέπτης του www.samedeutz-fahr.gr μπορεί να ενημερωθεί για τα νέα της εταιρείας, τις εκδηλώσεις, για θέματα after sales αλλά και για τα διαθέσιμα προϊόντα από την boutique των συγκεκριμένων οίκων.

Τα γεωργικά μηχανήματα των Same και Deutz Fahr κατασκευάζονται για να αποδίδουν αλλά και για να αντέχουν. Προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες που καλύπτουν στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις.  Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.samedeutz-fahr.gr , όπως και στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών Same και Deutz Fahr ανά την Ελλάδα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία