BACK TO
TOP
Profi

Τις 127 μπάλες ανά ώρα φτάνει σε απόδοση το χορτοδετικό John Deere 960

Αν κάποιος πατήσει το Start κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης, τότε µετά από πέντε δευτερόλεπτα θα πατήσει το Stop και θα ξαναβάλει τα χέρια του στο τιµόνι, γιατί η µπάλα που έχει «παραγγείλει» είναι ήδη έτοιµη και σειρά έχει η επόµενη. Αυτές τις αποδόσεις υπόσχεται η John Deere στην premium Σειρά 900, και, όπως λέει, µε αποδόσεις που φτάνουν τις 127 µπάλες ανά ώρα, το αγρόκτηµα γίνεται… βιοµηχανία

Τις 127 μπάλες ανά ώρα φτάνει σε απόδοση το χορτοδετικό John Deere 960

5
0

Εδώ ρίχνουµε µία πιο προσεκτική µατιά στο µοντέλο 960 της σειράς, που όπως και τα υπόλοιπα τρία χορτοδετικά της οικογένειας (990, Göweil G5040 990, Göweil G5040) διαθέτει σχεδιασµό ενιαίου πλαισίου, θύρα ελαφράς κατασκευής και αυτοµατισµό τρακτέρ/χορτοδετικού. Το συγκεκριµένο µοντέλο µεταβλητού θαλάµου µπορεί να φτιάξει µπάλες διαµέτρου 0,8 έως 1,6 µέτρων και πλάτους 1,21 µέτρων διαθέτοντας συλλέκτες υψηλής απόδοσης 2,2 µέτρων που προσφέρονται για ενσίρωση και χλωρή σοδειά.

Το χορτοδετικό µπορεί να εξοπλιστεί µε τρεις συλλέκτες ανάλογα µε τη χρήση για την οποία προορίζεται. Η πρώτη επιλογή είναι το MaxiCut HC 25, που δίνει τη δυνατότητα συλλογής για τέσσερα διαφορετικά µήκη χόρτου, από 40 έως 140 χλστ.

Περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί στις 4 Ιουνίου μαζί με την Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία