BACK TO
TOP
Profi

Από 16 Ιουνίου οι εκδηλώσεις της Π.Ι Κοντέλλης ΑΕΒΕ

Είκοσι συνολικά εκδηλώσεις διάρκειας 40 ηµερών περιλαµβάνει η δράση «Έτος Υπηρεσιών Ποιότητας 2016» της Π. Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ, η οποία ξεκινά στις 16 Ιουνίου στην Ιστιαία της Έύβοιας και αναµένεται να ολοκληρωθεί τον Νοέµβριο στη Θεσσαλονίκη, έχοντας καλύψει επιλεγµένα σηµεία στην Πελοπόννησο, την Κρήτη, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Σηµειώνεται ότι το πρόγραµµα δράσεων για πρώτη φορά αναγγέλθηκε κατά τη διάρκεια της Agrotica 2016, όπου οι επισκέπτες πήραν µια γεύση για το τι πρόκειται να υλοποιήσει.

Από 16 Ιουνίου οι εκδηλώσεις της Π.Ι Κοντέλλης ΑΕΒΕ

5
0

ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Πρόκειται για τριήµερες εκδηλώσεις σε επιλεγµένους αντιπροσώπους µε οργανωµένα συνεργεία. Τεχνικό επιτελείο της εταιρείας, παρουσία των υπευθύνων του εµπορικού τµήµατος, θα εξετάζουν τρακτέρ πελατών της εταιρείας, µε παλαιότητα άνω των 5 ετών και θα συντάσσουν ∆ελτίο Τεχνικής Επιθεώρησης του µηχανήµατος, ενώ θα κάνουν και µέτρηση της ισχύος του τρακτέρ µε τη χρήση σύγχρονου δυναµόµετρου. Κατά τη διάρκεια του τριηµέρου αλλά και για σηµαντικό χρονικό διάστηµα µετά, θα ισχύουν ειδικές εκπτώσεις τόσο στα ανταλλακτικά όσο και στα εργατικά που απαιτούνται για την αποκατάσταση τυχόν διαπιστουµένων προβληµάτων. Η όλη διαδικασία θα εξελίσσεται κατόπιν προγραµµατισµένων ραντεβού που θα συντονίζει ο τοπικός αντιπρόσωπος. Με την πρωτοβουλία αυτή, οι πελάτες της εταιρείας θα έχουν την ευκαιρία, να κάνουν ένα αξιόπιστο check-up στα τρακτέρ τους και µάλιστα δωρεάν.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Είτε µεµονωµένα είτε σε συνδυασµό µε την προηγούµενη δράση των ∆ιαγνωστικών Κέντρων, θα γίνεται οργανωµένη παρουσίαση των νέων µοντέλων της εταιρείας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυµάσουν από κοντά, αλλά και να οδηγήσουν, τα νέα τρακτέρ της New Holland και της Case IH, ενώ η εκδήλωση θα κορυφώνεται µε φαγοπότι και µουσική.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙ∆ΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

Θα διεξαχθούν ηµερίδες σε επιλεγµένες περιοχές κατά τη διάρκεια των οποίων, ειδικά καταρτισµένο στέλεχος της εταιρείας θα κάνει συγκεκριµένες εισηγήσεις σε θεµατολογία που ενδιαφέρει τους αγρότες:

  •   Προληπτική συντήρηση ελκυστήρων.
  • Ασφαλής χρήση και φύλαξη γεωργικών µηχανηµάτων.
  • Αποφυγή ατυχηµάτων – πιθανοί κίνδυνοι που αντιµετωπίζουν ειδικά τα παιδιά.
  • Νέες τεχνολογίες στους γεωργικούς ελκυστήρες - συστήµατα Γεωργίας Ακριβείας.

Οι εκδηλώσεις θα γίνονται σε συνεργασία µε τοπικούς φορείς (αυτοδιοίκηση - συνεταιρισµοί - σχολική κοινότητα - πολιτιστικοί σύλλογοι) σε ειδικές αίθουσες και σε ανοιχτό ακροατήριο.

Κατοχή Μεσολογγίου 27/6 παρουσίαση μηχανημάτων, 27, 28 & 29 Ιουνίου διαγνωστικό κέντρο μηχανημάτων

Βάρδα Ηλείας 30/6, 1 & 2/7 διαγνωστικό κέντρο μηχανημάτων και 2/7 παρουσίαση μηχανημάτων

Ιστιαία 30/6, 1 & 2/7 διαγνωστικό κέντρο μηχανημάτων και 2/7 παρουσίαση μηχανημάτων

Επιλεγμένα σημεία στην Πελοπόννησο, την Κρήτη, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη θα καλύψουν οι δράσεις της Π. Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία