BACK TO
TOP
Profi

Άνοιγμα leasing στα αγροτικά μηχανήματα

Ψάχνοντας τον ιδανικό εμπρόσθιο φορτωτή για να «κουμπώσει» με τα δημοφιλή εμπορικά τρακτέρ των 75 ίππων, δοκιμάσαμε σε καθημερινές κτηνοτροφικές εργασίες τον Stoll FZ8 «ζευγαρωμένο» με μηχανήματα διαφορετικών κατασκευαστών και αξιολογώντας ορατότητα, ύψος και δύναμη ανύψωσης, με τα αποτελέσματα να παρουσιάζονται στο Profi Ιουνίου που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Ιουνίου, μαζί με την εφημερίδα Agrenda.

Άνοιγμα leasing στα αγροτικά μηχανήματα

3
0
Στο ίδιο τεύχος και στην κεντρική δοκιμή του μήνα τεστάρουμε το Deutz Fahr 6210 CShift, που με μία μικρή «ανακαίνιση» απέκτησε νέο ρύγχος και ταμπλό, ανασχεδιασμένα μπράτσα καθίσματος και χειριστήρια ελέγχου καθώς και το νέο σύστημα μετάδοσης με κουμπί CShift, αλλαγές που τελικά κάνουν τη διαφορά.

Μαζί μία αναλυτική παρουσίαση του τετρακύλινδρου δενδροκομικού τρακτέρ της Goldoni, Quasar 90 και της νέας γενιάς θεριζοαλωνιστικών Lexion 780TT που είναι έτοιμη να βγει στα ευρωπαϊκά χωράφια εξοπλισμένη με μεγαλύτερες δεξαμενές και σύστημα καθαρισμού τεσσάρων διαστάσεων 4D.

Παράλληλα στις σελίδες του Profi δοκιμάζουμε στο χωράφι το χορτοκοπτικό/θεριστικό της Kuhn FC3160 TVD των 3 μέτρων, ενώ σε πρώτο πλάνο αποκαλύπτεται το ολοκαίνουργιο pickup της Fiat Professional, Fullback, που φιλοδοξεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας, όσο και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Profi, που έρχεται το Σάββατο 4 Ιουνίου.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία