BACK TO
TOP
Profi

Πολλοί επενδύουν στη γεωργία λίγοι βγάζουν κέρδος

Χορτοδεσία χωρίς καμία στάση ανάμεσα στη δημιουργία των δεματίων υπόσχεται το νέο σύστημα Continuous Baling (CB) της Lely που αναμένεται να βγει στο εμπόριο το 2017 και στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Ιουλίου, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση από το τελευταίο δημιούργημα των Ολλανδών μηχανικών.

Πολλοί επενδύουν στη γεωργία λίγοι βγάζουν κέρδος

3
0
Ασταμάτητο δεμάτιασμα με το σύστημα χορτοδεσίας CB της Lel
Στo Profi Ιουλίου-Αυγούστου αυτό το Σάββατο μαζί με την Agrend

Στο ίδιο τεύχος και στην κεντρική δοκιμή του μήνα τεστάρουμε το Claas Arion 650 Cmatic των 158 ίππων, που φοράει πάνω του το δικό του κιβώτιο αδιαβάθμητων αλλαγών CVT, στο οποίο οι Γερμανοί επένδυσαν 40 εκατ. ευρώ, έχοντας κάθε λόγο να ελπίζουν σε γρήγορη απόσβεση.

Μαζί στο περιοδικό παρουσιάζονται αναλυτικά ο Βενιαμίν της οικογένειας των ενσιρωτικών της Krone Big X 480, που διαθέτει ένα από τα πιο μικρά τύμπανα τεμαχισμού στην αγορά, το ισχυρό δενδροκομικό-αμπελουργικό τρακτέρ των 88 ίππων της Kubota, M8540 Narrow, το σύγχρονο χλοοκοπτικό τρακτέρ της John Deere X350R και ο νέος αυτοκινούμενος αναμεικτήρας της Siloking 4.0 Selfline Premium 2215 που είναι εξοπλισμένος με «καθαρό» κινητήρα Volvo.

Παράλληλα, στις σελίδες του Profi φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ από την αποστολή μας στο Τορίνο ως καλεσμένοι της Fiat Professional στα πλαίσια παρουσίασης των νέων ελαφρών επαγγελματικών Fullback και Talento. Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας, όσο και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Profi, που έρχεται με την Agrenda το Σάββατο 2 Ιουλίου.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία