BACK TO
TOP
Profi

Το νέο 8400R το ισχυρότερο τρακτέρ της John Deere

Το νέο μοντέλο 8400R αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη Σειρά 8R της John Deere και αποτελεί πλέον το ισχυρότερο συμβατικό τρακτέρ που έχει φτιαχτεί ποτέ από το εργοστάσιο Waterloo της John Deere στις ΗΠΑ, διαθέτοντας ισχύ 400 ίππων.

Το νέο 8400R το ισχυρότερο τρακτέρ της John Deere

3
0
Η νέα «ναυαρχίδα» του στόλου της John Deere είναι εξοπλισμένη με τον κινητήρα 9 λίτρων Stage IV της εταιρείας που μαζί με το IPM (Intelligent διαχείρισης ενέργειας) παρέχει στο χρήστη μέγιστη ισχύ 450 ίππων. Η ισχύς, δίνεται από ένα Powershift κιβώτιο e23

Σύμφωνα με στοιχεία των δοκιμών, η δύναμη της ράβδου έλξης φτάνει τους 360 ίππων, προσφέροντας 91% αποδοτικότητα δύναμης. Η Deere λέει ότι δεν «πείραξε» μόνο τον κινητήρα ώστε να παρέχει μεγαλύτερη δύναμη, αλλά άλλαξε επίσης το σχεδιασμό στα πιστόνια ώστε να δίνουν καλύτερο μίγμα αέρα-σε-καύσιμο. Αυτό με τη σειρά του βελτιώνει την κατανάλωση καυσίμου κατά 2% σε σχέση με το αμέσως μικρότερο μοντέλο 8370R

Με αυτή την ισχύ, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι προσφέρεται μόνο το κιβώτιο e23, το οποίο είναι 100% μηχανικό και δίνει στον Πράσινο Γίγαντα 94% απόδοση δύναμης στον πίσω άξονα.

Από τα μέσα του 2017, η Σειρά 8400R θα είναι εξοπλισμένο με την 4η Γενιά οθόνη αφής CommandCentre, που επιτρέπει στο χειριστή να λειτουργεί πολλαπλές εικόνες και να μετακινεί τα παράθυρα ανάλογα τις προτιμήσεις του.

Η παραγωγή του τρακτέρ αναμένεται να ξεκινήσει το Νοέμβριο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία