BACK TO
TOP
Profi

Αναγκαιότητα οι ισχυρές αποσβέσεις τρακτέρ

Στην κινητοποίηση του κλάδου των αγροτικών μηχανημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο οδηγεί η πτώση της αντίστοιχης αγοράς με τις ανεπτυγμένες χώρες να δείχνουν το δρόμο, ώστε μηχανήματα της κλάσης του New Holland T7.230 AC της κεντρικής δοκιμής του Profi Φεβρουαρίου να ενισχύσουν την ανάπτυξη των αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Αναγκαιότητα οι ισχυρές αποσβέσεις τρακτέρ

3
0

Μαζί του, στην παρέλαση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας του νέου τεύχους, ο πετροσυλλέκτης StoneBear 2.60, ένα από τα πιο ασυνήθιστα μηχανήματα της Kongskilde, της δανέζικης εταιρείας που πρόσφατα πέρασε στον έλεγχο της New Holland, αλλά και η σπαρτική Vaderstadt Tempo V12, που δοκιμάζει το ταλέντο της στην ακρίβεια και σε υψηλές ταχύτητες εργασίας.

Μαζί με όλα αυτά το Profi ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου αυτές τις ημέρες χτυπάει η καρδιά της ελληνικής κτηνοτροφίας, και παρουσιάζει τα ολοκαίνουργια μηχανήματα που κοσμούν τα περίπτερα των εκθετών στη φετινή Zootechnia. ενώ σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη ο καθηγητής Κτηνιατρικής Γεώργιος Αρσένος αποκαλύπτει τα σημεία κλειδιά για τη δημιουργία μιας βιώσιμης κτηνοτροφικής μονάδας.

Επίσης, στο Profi, η νέα γενιά του pick up Isuzu D-Max ξεδιπλώνει τις αρετές της λίγο πριν πατήσει επί ελληνικού εδάφους για τα γιορτάσει τα 100 χρόνια του Ιαπωνικού κολοσσού. Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας στο Profi, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία