BACK TO
TOP
Profi

Μέγιστη ακρίβεια στη λίπανση με μαγνήτες

Αυτόματη βαθμονόμηση στο ρυθμό εφαρμογής για μέγιστη ακρίβεια στη λίπανση, υπόσχεται το νέο σύστημα με μαγνήτες που ανέπτυξαν οι Kuhn/Rauch και παρουσιάζει στις σελίδες του το Profi Μαρτίου που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Agrenda το Σάββατο 4 Μαρτίου, φιλοξενώντας εντυπωσιακές εικόνες από τους δεύτερης γενιάς διανομείς, Axis.

Μέγιστη ακρίβεια στη λίπανση με μαγνήτες

15
0
Στην κεντρική δοκιμή του μήνα μετράμε τις δυνάμεις του Case IH Optum 300 CVX, που υπόσχεται αθόρυβη λειτουργία και οικονομία καυσίμου επιφυλάσσοντας παράλληλα ορισμένες εκπλήξεις μέσα και έξω από την καμπίνα.

Μαζί του, στην παρέλαση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας του νέου τεύχους, το μηχάνημα κατεργασίας εδάφους Kverneland Qualidisk Farmer που είναι ιδανικό για βάθη εργασίας έως 10 εκατοστά, η νέα σπαρτική για εαρινές καλλιέργειας και βαριά εδάφη Gaspardo MRT, όπως και το νέο τρακτέρ της Deutz-Fahr 6185 RCshift, εξοπλισμένο με ολοκαίνουργιο σύστημα μετάδοσης.

Παράλληλα στις σελίδες του Profi, παρουσιάζεται το νέο σβέλτο pick-up της Volkswagen, Amarok, που κρύβει κάτω από το καπό έναν κινητήρα V6, ενώ δοκιμάζουμε σε κτηνοτροφικές εργασίες το ανανεωμένο μετά από 25 χρόνια και ανθεκτικό UTV, Kawasaki Mule Pro-DX diesel. Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας στο Profi, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 4 Μαρτίου.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία