BACK TO
TOP
Profi

Ανανεωμένη η σειρά ενσιρωτικών Jaguar της Claas με κινητήρα «δυναμίτη»

Η σειρά κορυφαίων ενσιρωτικών 900 της Claas ανανεώθηκε σηµαντικά και για το 2017. Στο Profi Μαΐου, εξετάζουµε πιο προσεκτικά τι σηµαίνουν οι αλλαγές για τον χειριστή της.

Ανανεωμένη η σειρά ενσιρωτικών Jaguar της Claas με κινητήρα «δυναμίτη»

1
0

Τον Ιούνιο του 1973 από τη γραµµή παραγωγής ενσιρωτικών της Claas βγήκε το πρώτο αυτοκινούµενο Jaguar. Πάνω από τέσσερις δεκαετίες αργότερα, τα κορυφαία µοντέλα της σειράς θυµίζουν ελάχιστα τα πρώτα Jaguar 60 SF µε τους κινητήρες Perkins των 120 ίππων.

Παρόλο που οι αλλαγές ήταν ριζικές στη νέα περίοδο, η σταδιακή εξέλιξη ήρθε µε µικρές αναβαθµίσεις κάθε έτος. Το 2017 δεν θα είναι διαφορετικό, καθώς τα δύο µεγαλύτερα µοντέλα της Γερµανικής εταιρείας αποκτούν πολλά νέα χαρακτηριστικά. Ας πούµε για αρχή ότι τα κορυφαία 970 και 980 διατηρούν τους κινητήρες V8 και V12 MAN που χρησιµοποιήθηκαν στο παρελθόν και, µε ισχύ 775 ίππους και 884 ίππους αντίστοιχα, εξακολουθούν να απέχουν πολύ από το όριο των 700 ίππων για τις εκποµπές καυσαερίων. Αυτό σηµαίνει ότι δεν υπάρχει ντεπόζιτο AdBlue και περίπλοκα συστήµατα ανακυκλοφορίας καυσαερίου εξάτµισης.

Περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Μαΐου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία