BACK TO
TOP
Profi

Στην Κ. Κουϊµτζής η αντιπροσώπευση των Fendt

Στην εταιρεία Κ. Κουϊµτζής ΑΕ πέρασε η αντιπροσώπευση της γερµανικής Fendt του οµίλου AGCO, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του profi και της Agrenda. Καθώς ήταν απόφαση της τελευταίας στιγµής, όπως ενηµερώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, η Κ. Κουϊµτζής ΑΕ στην έκθεση Agrotica θα περιοριστεί στις σχετικές ανακοινώσεις, µε την επίσηµη παρουσίαση της Fendt να πραγµατοποιείται στις εγκαταστάσεις της στις 12-15 Απριλίου 2018.

Στην Κ. Κουϊµτζής η αντιπροσώπευση των Fendt

4
0

Η έκθεση της Fendt βρίσκεται στο 110ο χλµ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών. Εκεί οι επισκέπτες θα βρουν την πλήρη γκάµα θεριζοαλωνιστικών, τρακτέρ (µέχρι και το µοντέλο 1050) και παρελκόµενων της Fendt.

Παράλληλα, η εταιρεία Κ. Κουϊµτζής ΑΕ απέκτησε την αντιπροσώπευση για όλη την Ευρώπη των µαχαιριών για θεριζοαλωνιστικές Honey Bee, ενώ πολύ σηµαντική είναι και η νέα συνεργασία της µε την Κonsgilde, της γνωστής φίρµας από τη Δανία που διαθέτει στην αγορά καλλιεργητές, άροτρα και άλλα µηχανήµατα.

Φυσικά η Κουϊµτζής θα προσφέρει τα αυθεντικά ανταλλακτικά της Fendt και τη γκάµα των λιπαντικών.

Ήδη όπως ενηµερώθηκε το profi, από τους αγρότες το ενδιαφέρον είναι έντονο για την αγορά αγροτικού εξοπλισµού µε το σήµα της Fendt.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία