BACK TO
TOP
Profi

Με τα Same/Deutz-Fahr o Θεοχαράκης στην Agrotica

Αντιπροσωπεύοντας τα καταξιωμένα τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα SAME / DEUTZ-FAHR η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. θα δώσει για ακόμη μια χρονιά το παρών στην έκθεση Agrotica, την 27η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων και Εφοδίων, που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως και τις 4η Φεβρουαρίου, στον χώρο της ΔΕΘ, με δικό της περίπτερο και έντονη παρουσία.

Με τα Same/Deutz-Fahr o Θεοχαράκης στην Agrotica

2
1

Οι επισκέπτες της έκθεσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα για τα τρακτέρ των κατασκευαστών SAME / DEUTZ-FAHR, προϊόντα που αντιπροσωπεύει η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.,  τα οποία προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία, με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες, καλύπτοντας στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Η πλήρης γκάμα των τρακτέρ  SAME / DEUTZ-FAHR επιτρέπει στον σύγχρονο αγρότη να επιλέξει το τρακτέρ που του ταιριάζει, με σκοπό τη μέγιστη παραγωγικότητα και την επιτυχία.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά στο περίπτερο της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, τις Σειρές 6 και 7 της DEUTZ-FAHR, καθώς και τα νέα δενδροκομικά τρακτέρ της SAME αλλά και της DEUTZ-FAHR.

H 27η AGROTICA αποτελεί την κορυφαία έκθεση  του αγροτικού κλάδου.  Με παράλληλες εκδηλώσεις και επιστημονικά συνέδρια για τους νέους αγρότες, για τις νέες καλλιέργειες, για καινοτόμες μεθόδους παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων,  καθώς και  για την αξιοποίηση των εναλλακτικών μορφών ενέργειας,  θεωρείται η “πύλη”  ανάπτυξης των αγροτικών επιχειρήσεων και  το επίκεντρο των εξελίξεων στον κλάδο.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

22-02-2018 17:19ΝΙΚΟΣ

όταν θα μάθουν πως η πρώτη ταχύτητα είναι αριστερά και επάνω τότε ίσος πουλήσουν κανένα τρακτέρ !

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία